Söndagsbilden

söndag, december 9, 2012 23 0
 
 
 
Mysig 2:a advent!
 
 
Ännu ett steg närmare julen =))
 
 
 
 
”Hittade” detta ekollon när jag krafsade bland lite förrådsgrejer, kul, för det passar ju så fint juletid =))
 
Har man för mycket grejer när man glömmer bort en massa fina saker man har, eller är det liksom meningen att man ska ha så mycket att man blir ”överraskad” av dem på nytt på detta viset, hmmm.
 
Nu ska jag äta frukost med vörtbröd och lövtunn julskinka med senap!
 
 
Ha en riktigt go 2:a advent!
 
Kram Catta
 
Glöm inte att kika in på Fabriken för fler söndagsbilder..

0
23 Comments
 • Victoria @ MY HAPPY HOME
  december 9, 2012

  Ja, det är alltid roligt att kunna hitta nya små skatter bland det man redan har!
  🙂
  Kram

 • Pia Gustafsson
  december 9, 2012

  Fin skatt du hittade i lådan. Din frukost skulle man ha..gud vad gott. Kram Pia

 • ETT RÖTT MONOGRAM
  december 9, 2012

  Dom där kottarna kommer jag ihåg, vet att
  jag letade det året men hittade dom inte
  här. Jättefin!
  Kramar på advent
  AnnaMaria

 • hemma hos lilla mej
  december 9, 2012

  Mysig skatt du hittade i lådan.Mmm vilken god frukost låter supergott.Önskar dej en skön och mysig 2:a advent fina du .Kramar Rita ♥

 • Mirre Syr
  december 9, 2012

  Vilken skatt du hittade bland dina saker! ♥

  Fint ljus från Voluspa som vinst i min adventskalender idag! Titta gärna förbi!

 • Anna Svensson
  december 9, 2012

  Tack för din kommentar på min blogg, blev så,glad! Kul att nu har hittat till din mysiga blogg, här har jag inte varit förut.
  Jag läste ditt inlägg som du skrev i fredags, jag känner igen mig. Jag sov inte många timmar i sträck när vår son var liten, superjobbigt. Det höll i sig till han var ca 1,5 år. Nu är han två år och jag sover 6 timmar i sträck, herregud, det är rena himmelriket. Så håll ut, det löser sig! Däremot vill han inte sova i sin egen säng så han får sova hos oss, det bryr jag mig inte om att bråka om, bara vi får sova.

  • Ljuva Magnolia
   december 9, 2012

   Skönt att sonen din sover bättre, jag har ju en på 2,5 och började sova bra när han blev 2, superskönt! Dock sover han inte heller gärna själv men ändå. Jo jag vet att det blir bättre, men det är ju ändå så jobbigt medans man är mitt i det. Jag tycker oxå man får tänka på att de små liven inte har för avsikt att vara jobbiga, utan att det är rena instinkter och behov. Tycker inte om när folk säger att man inte ska låta barnen bestämma, för det tror jag inte de medvetet försöker göra när de är så små.

   Kram på dig och kul att du tittade in hos mig med!
   Catta

 • Prinsessorna på Bellevue
  december 9, 2012

  Vilket vackert litet ekollon och söt liten hustomte! Jag förståår verkligen din sömnbrist, känner mig som en liten zombie själv… Flora tar nappen, men har tyvärr ingen snutte, och tokvägrar sova i sin säng. Måste ju vara såå drygt att din lilla söta, goa, lilla tuttskrutta inte tar napp! Vet inte om jag har något bra tips, det enda jag vet är att det gör över… Fast det är ju inte så lätt när man är mitt i det. Kanske kan du prova med nappen flera gånger om dagen och kanske hon tar den till sist. På ett sätt dumt att börja nu när hon är 10 månader men å andra sidan värt det tusen gånger om, om du får lite vila…
  En stor kraam till dig, från en annan trött mamma!
  Petronella

  • Ljuva Magnolia
   december 9, 2012

   Du är ju värsta supermom du! Ja det är lite jobbigt att hon inte tar napp, men du , vi försökte varje dag i 9 mån, sen slängde jag varenda en. Blev förbannad haha. Hon hade de nästan hela tiden, gnagde och gnagde på dem, kliarde väl i tänderna..men sög hon? Icke! Lekte gjorde hon med dem med 😉
   Sonen var likadan, och han hade dem i ca ett år innan vi gav upp, de är inga nappbarn helt enkelt. Nu tycker jag det är hur skönt som helst att sonen inte har napp, i bekymmer med att vänja av osv.

   Kram på dig vännen!

 • Johanna Stålros
  december 9, 2012

  Men du så snyggt det vra- klart du ska ha den framme!!!!!!! Ha en underbar söndag vännen. Kram

 • Mina drömmars hus
  december 9, 2012

  Låter som en riktigt god frukost.
  Hoppas du får en fin andra advent.
  Kram
  AC

 • Postadress Torslanda
  december 9, 2012

  Låter som en bra start på 2a advent.

 • Camilla/ Rufft och Sött
  december 9, 2012

  Haha, tycker precis samma som du om Så mycket bättre! Miss Li, jag bara dööör så sjukt musikalisk hon är!
  Jadu, minns ju som igår när man skulle bylta på barnen alla kläder på vintern, helsvettig blev man ju!
  Lyckliga du som gillar vintereländet, jag säger som krönikören i vår dagstidning: ”Det finns bara några få sätt att hantera vintern, egentligen bara två, att lämna landet likt flyttfåglarna eller att undvika att gå ut överhuvudtaget!”.
  Ps Hoppas du får börja sova ordentligt snart!
  Kramen!

 • rustik charm
  december 9, 2012

  Vilken härlig start på denna dag:-)
  Kram Kristina

 • H`s enkla vardag
  december 9, 2012

  Visst är det kul när man upptäcker saker man haft som man liksom glömt och helt plötsligt ser superfina ut!
  Tack för dina namnförslag på tomtarna! Ska fråga Olivia vad hon tycker om dom!
  ha en bra dag!
  Kram Helena

 • Vita huset 28
  december 9, 2012

  Men åhh så vackert ekollon!
  Kul o hitta sånt man glömt att man har i sina gömmor

  Ha en mysig 2a advent
  Kram Camilla

 • Johanna
  december 9, 2012

  Fint, härligt att kunna hitta bortglömda saker.

 • Catarina
  december 9, 2012

  Åhhh julskinka redan ! Den har jag inte ens hunnit tänka på – än mindre vörtbrödet 😮
  Vilket himla läckert ekollon!!
  Ha de gott. Kram, Cat

 • Välkommen Hem!
  december 9, 2012

  Goder afton ljuva Catta!
  Vilken fin överraskning! Tyvärr blir det nog inga överraskningar för mig eftersom jag VET att allt jag nu har kvar därute är bara rött och vitt, sånt jag inte vill ha. Har ju bytt färg i granen i år…
  Du, släpp blöjorna och dra ut tutten nu och gå in hos mig istället!
  Du behöver lite annat att tänka på emellanåt, hihi…
  Kraaam bästa! Judita

 • Home Bohemia
  december 9, 2012

  Ja det där känner jag igen…att hitta bortglömda saker…hihi…
  Det var ett fint ekollon:) Vad gott det låter att tjuvstarta lite med skinkan. Ha en fin kväll Kram Maria

 • vår prägel
  december 9, 2012

  Å vad fin en sådan skulle jag med vilja hitta i mitt förråd 🙂
  Kram // Sabina

 • Hannis
  december 10, 2012

  Vörtbröd med julskinka!
  Hur gott lät inte det?
  Ska på julbord på onsdag, tänker frossa=))

  Det är nog meningen att man ska bli överraskad, för för mycket grejor kan man väl inte ha, hehe

  Kram Hannis

 • Hus Inspiration Inredning
  december 10, 2012

  Vilket vackert litet ekollon. Visst är det kul när man hittar saker man ”glömt” att man hade:)

  Nu är det inte långt till julafton!

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.