Klappar, pepparkakstjuv & hyacint

fredag, december 28, 2012 6 0
 
 
 
Morrn morrn!
 
 
 
 
Visar ett par av mina & J´s klappar.
En mortel minsann, 31 bast och inte har vi ägt en mortel tidigare, men nu så! Den fick vi av mina päron, J fick dessutom ett grillmästarkitt, alltså förkläde mm.
Ja nu när vi äntligen har hus så ser vi fram emot sommarens alla grillkvällar =))
Visst är det konstigt ändå, att det alltid är mannens grej det här med grill, eller hur är det hos er?
Där står vi kvinns, marinerar köttet, fixar godaste salladen och tillbehör mm, i flera timmar förbereder vi säkert. Sen står mannen där och steker på köttet, liksom lägger det på grillen, där grejerna nästan sköter sig självt 😉 Och så får HAN värsta credet för godaste middagen!!!
Är det inte så, va va?
 
 

 
 
Av en gullig vän fick vi några coola shotglas, supersnygga! De är ju inte bara bra till det, utan man kan även ha dem till att fylla med maträtter, desserter osv.
 
 
 
Måste bara visa..
 
 
..hur det kan gå när man vill få tid till att blogga medans en liten kryper omkring och vill ha uppmärksamhet. Jag tänkte att pepparkasburken är ju lite käck att trumma på ett slag, hmm..
 

Hon var nöjdare än bilden visar 😉
 
 
Där sitter lilla trollet och smaskar på som bara den haha, jaja, lite pepparkaka dör man väl inte av, fastän man bara är 10 månader..
 
 
 
Röda hyacinter =)
 
 
Gillar ni dem?
Tycker de är lite läckra ändå, fast mest gillar jag nog de ljust rosa, eller vita..eller blå..tja alla är ju rätt fina 🙂
Men nu byts de snart ut mot lite fräscha och våriga tulpaner, eller hur! Visst längtar man lite, efter ljuset framför allt.
 
 
 
 
 
Tack för alla fina hälsningar igår förresten, kul att ni gillade mina dukningar =)) Ni gör mig så glad!
 
 
 
Skön fredag på er =))
 
 
 

0
6 Comments
 • Johanna
  december 28, 2012

  Oj, är det fredag idag?!! Är på väg till Eva nu och idag skickar vi iväg uppsatsen till handledarna! Känns helt overkligt, tre månaders slit och stress och så är man helt plötsligt nästan klar! Känner mig jäkligt stolt faktiskt, nästan så där att jag blir lite lipig, hahaha;)

  Ja, en mortel är ju bra att ha! Min är köpt i Brasilien, of course;) Håller med dig om grillningen, dock sköter även jag grillen emellanåt och hos Hanna och Claes är det Hanna som är grillmästaren:)

  Ja, på tal om leksaker så känner jag smått panik efter denna julen. Två barn som har saker som skall in i ett, inte så jättestort rum. Ångestfyllt för allt överflöd och så vill jag flytta, NUUUU!!!!

  Hoppas att vi kan ses snart!

  Kramelikram!

 • Njut Av Livets Goda Ting
  december 28, 2012

  Precis så är det!! Min gubbe lägger på köttet och passar det så det inte brinner upp, allt annat fixas av moi! Sen säger han med största leendet, idag är det jag som lagat maten!!
  Ja just det :))
  Din lilla tjej är verkligen så himla söt 🙂
  Ha en fin fin dag.
  kram
  Jessica

 • LOPPISLIV
  december 28, 2012

  Så fina julklappar och så himla söt liten pepparkakstjej :-))

  Ha en underbar fredag! Kraaaam Paula

 • Välkommen Hem!
  december 28, 2012

  Att bli med mortel måste nog medföra vuxenpoäng. Och jag äger ingen än…
  Apropå grillning så verkar det som att alla män i hela vårt avlånga land verkar att ta åt sig äran kring grillningen. Att starta grillen, lägga på köttet, vända några gånger, snacka med grabbarna under tiden och ta några öl och sen… KLART!! Och DE blir utsedda till grillmästare! Hur gick DET till liksom?? Nästa gång byter vi. De får sköta marktjänsten, duka, fixa med alla tillbehör och annat så får vi se vem som blir utsedd, hm….
  KRAAAM!

 • Helens Universum
  december 28, 2012

  Vilken söt liten pepparkastjej! Ja, tulpaner är väl det man faktiskt längtar efter nu;-)
  Ha det gott!
  Kram Helen

 • Linda
  december 28, 2012

  Ja, jag håller helt med dig angående grillningen. Jag står och fixar massor av tillbehör och så får han ta åt sig all äran. Det är INTE rättvist!!!!!!!

  Gullig liten pepparkakstjuv. 🙂

  Massor av kramar till dig gorgeous. Pöss!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.