En vit jul..

tisdag, december 4, 2012 1 0
 
 
..eller?
 
 
Ja jag hoppas på det iallafall, och tittar man ut genom fönstret nu, så finns det hopp!
 
 
Vår lilla gran på utsidan, hugga ner kanske? Eller nä 😉
 
 
Fast man vet aldrig, det är ju trots Göteborg man bor i 😉
Kan ju lika gärna töa imorgon..
 
Jaha, här sitter jag och laddar inför nattvak, mannen jobbar natt och det är lika jobbigt varje gång tycker jag, fast jag kan ju ha tur!
Valentin kanske sover i sin säng heeela natten, och Inez kanske inte vaknar mer än 5 gånger, som hon gjorde i natt 🙂
Fast det är inte troligt, vanligtvis vaknar Valentin och känner sig ensam, och så vaknar Inez och ska tutta..
Men det är ju så att barnen är ju bara så här små en gång i livet, man måste ju ändå stå ut, och försöka njuta så gott det går. Fanken, jag får ju snusa på dem både dag och natt, och det kan jag lova, att det kommer de inte vilja när de kommer upp i tonåren.. eller?
Älskade ungar, ni ger mig så mycket kärlek så det nästan värker, och det är en svindlande känsla att ni är mina!!
Amazing..
 
Natti natti gott folk..

0
1 Comment
  • Lantligt i Smultronbacken
    december 4, 2012

    Ja, håller med om att det inte är roligt att ha ensam nätter. Man vill liksom ha maken hemma. Hade nyss fyra veckor själv då maken var på kurs och jag sov så dåligt. Känns som man aldrig kan ta igen den sömnen

    Kram Teres

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.