Årets Julkortsfotografering

fredag, december 21, 2012 11 0
 
 
 
Ja det var sannerligen inte lätt!
 
 
Nu har nog mina nära och kära fått sina kort så då kan jag visa hur årets blev.
Håll i er, här sprutar det bilder!
 
 
 

 
Eftersom inget blev klockrent med de båda fick det bli ett panoramakort med 4 ihopklippta bilder. Jag var tidig med att lägga på lådan i år, skönt att få det gjort liksom. Tyvärr beställde jag för få, bara 20 st, hur tänkte jag där! Trodde det skulle räcka, men när jag satt där och skrev adresser kom jag på fler och fler, framförallt vänner, som jag hade velat skicka till. Släkten var prioritet då de ej fick något tackkort efter Inez dop.
Ja ja, de vänner som inte fick i år får väl få nästa år då.. =D
 
 
Hur gör ni, skickar ni julkort, och fick ni iväg dem i tid?


Trevlig fredag!!
 
 

0
11 Comments
 • Linda
  december 21, 2012

  Men guuuud vad dom är söta! Så roliga kort också. Det är inte lätt att få till det perfekta kortet med två små huliganer.

  Jag skickar inga julkort längre. Vet egentligen inte varför. Det har bara blivit så.

  Kram, kram

 • Casa of Mia
  december 21, 2012

  Härligt, jättesöta bilder, kram

 • Malin`s Diner
  december 21, 2012

  Haha, underbara kort och jag kommer absolut i håg situationen från när barnen var små. Eller det är faktiskt nästan samma sak nu när man vill ha båda barnen på samma kort och de är 6 & 10 år gamla. Vi har gjort fräcka photoshoppade kort i 10 års tid, men i år fanns ingen tid. Har öppnat butik samtidigt som jag jobbar 75 % som lärare.

  God Jul på dig och de dina!
  //Malin

 • Emma - Från min sida sett
  december 21, 2012

  ÅH så fina kort på fina barn! Jag förstår att det är svårt att få med dem, men det är ju lite charmigt:)

  Ha en fin fredag!

  Kram Emma

 • Njut Av Livets Goda Ting
  december 21, 2012

  Underbara kort på sååå fina barn 🙂
  jo, här skickas det julkort och dom kom iväg i tid 🙂
  God Jul o kram på dig.
  jessica

 • Välkommen Hem!
  december 21, 2012

  Himmel o pannkaka vilka gullon!
  Nix pix, julkort har jag nog aldrig varit bra på…
  Kram o stessa nu inte ihjäl dig, vännen!
  Judita

 • Norr om Köpenhamn
  december 21, 2012

  Inga julkort här inte, utan mer sista-minuten-mail med nåt kul kort på familjen ;O)
  Förstår att det inte var så lätt att få ihop nåt bra kort….men tycker ändå att ni har lyckats jättebra med de små gullen :o))

  Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!
  Kramar
  Ulrika

 • Sofia Petersen Ristic
  december 21, 2012

  Åh så fina de är!! Ha en skön fredag/Kraaam

 • H`s enkla vardag
  december 21, 2012

  Men herrejesus så söta! Gjorde julkort av
  kortet jag tog utanför vår dörr för ett tag sedan!
  Kram Helena

 • Lantligt i smultronbacken
  december 21, 2012

  Åh, jag förstår dig precis hur svårt det är med dessa julkort. Jag knäppte ju hur många som helst och valde också att ha flera små på julkortet. Men jag älskar det tredje uppifrån, vilket härligt kort.

  Jag beställde också 20st och fik prioritera. Först till dem som alltid skickar kort till oss sen får man prioritera.

  Receptet på mini saffransmarängerna finns under kategorin ”bakning” hos mig. Det är fruktmaränger men byt bara ut smak och färg till en påse saffran. Hur goda som helst och väldigt roligt att bjuda på då alla blir lika förvånade när de får se dem.

  Kram Teres

 • Anonymous
  december 21, 2012

  Va fina bilder:)! Här blev det oxå kort med fyra bilder på gossen! Å dom hann bli skickade i sista minuten;)! I år beställde ja tillräckligt med kort men sku lätt kunnat skicka fler.. Tog 30 å Ngr vanliga! God jul till er! H jecka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.