Min lilla hörna..

lördag, november 10, 2012 7 0

 

..är så gott som färdig!

 

Äntligen slipper jag sitta kring bordet i vardagsrummet för att blogga i fortsättningen, nu har jag en mysigare plats att sitta på.

  

 

Något som är mindre snyggt är ju dörren till sidvinden på vänster sida, dock praktiskt då jag kan hysta in allt mitt hatt, pyssel och symaterial där. Stort förvaringsutrymme där man slipper ha tokordning :))

 

Den gamla lästen har har fyndat nån gång, kul när man hittar saker i sina gömmor som man glömt att man har.

 

Krukan ska få sig en minigran med lite pynt när vi närmar oss julen.

 

Lilla Ikealampan hänger kvar, bra när man kan rikta ljuset som man vill.

 

Mina zinkboxar sväljer mycket, och så är de fina tycker jag, vissa saker är svåra att tröttna på.

 

Målarväskan står på golvet och väntar på att få öppnas för användning, jag längtar, börjar få idéer och inspiration nu 🙂
Det ger en liten maskulin touch här i hörnan och det gillar jag.

 

Sköna stolen! Nu är den ju väldigt skön som den är tycker jag, men om någon har tips på fin och skön (och billig) dyna eller liknande är det välkommet!


Nu kallar livet (eller liven) här, gotta gooooo!!!!!

Ha en lovely lördag!

 

Kram C0
7 Comments
 • Johanna Stålros
  november 10, 2012

  Men så fint det blev!!!!! Och du, jag vet vad du menar- jag har inte heller varit i solen på evigheter…..vore gött och bara få ligga där och njuta eller hur? Kram finis

 • Hus Inspiration Inredning
  november 10, 2012

  Snyggt. jag gillar allt! Ljuset ovainfrån, gråa skrivnordet, zinkboxarna och målarväskan. Bra jobbat, jätte fint!

  Ha en bra lördag!

  Kram

 • House number 11
  november 10, 2012

  Så snyggt! Där kommer du att trivas!
  Ha en fin lördag!
  Kram Jenny

 • Johanna
  november 10, 2012

  Så himlans skönt att kunna ha en liten vrå med ett skrivbord där man kan sitta och blogga och pyssla! Att få plats med lite fina saker som inspirerar! Underbart! Fina saker har du i alla fall gums!

  Kramelikram!

 • Lantligt i Smultronbacken
  november 10, 2012

  Så mysig och dessutom snygg liten vrå du har fått till det. Och tvärtom tycker jag, det är jättehäftigt med dörren där och jag vet hur praktiskt det är med en sån. Perfekt att gömma massor med saker och ta vara på varje vrå som går. Jag längtar tills vi får till vårt ”kontor” så vi slipper datorn vid soffan. Man blir liksom inte social längre nu när datorn är så nära

  Kram Teres

 • Postadress Torslanda
  november 10, 2012

  Vilken fin hörna du har!!!

  Fina dynor … här hemma har jag dyn-förbud …hihi. Inte riktigt säsong men kika in på Jysk. Där finns det under sommahalvåret ofta snygga & sköna dynor. Lite oväntat men väldigt bra.

  En fråga, du som är ute och går mkt i naturen här i krokarna – har du sett lärk någonstans? Jag vill ha torra läkrgrnar och kottar. Hade ett träd inne i stan men kom dit idag och då var det nersågat. Verkligen en besvikelse. Jag har inte lyckats hitta ngt i Torslanda

 • Välkommen Hem!
  november 12, 2012

  Ghahaaaa! Så HIMLA snyggt!! NU bestämde jag mig, tack vare dig! Imorgon ska jag måla om mitt kontor på jobbet! Japp, så får det bli. Näväl, det kanske inte blir just JAG som kommer att måla utan några flitiga målare. Vill ha sådär ljust och fint jag med. Just nu har jag två mörka väggar pga. av ett jättestort ”hål” i den ena väggen, som är mörkkgrått, där det gömmer sig en fläkt bakom. Så jag försökte dölja detta med att måla väggarna mörkare, med ljusa tapeter på de andra väggarna. Men nu skiter jag i det där fula hålet, det får synas bäst det vill! Nu vill jag ha det ljuuuuust överallt!
  Kram! Judita

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.