Ett hem som gör mig glad!

lördag, november 17, 2012 3 0

 

Vilka färger =))

 

Nu kanske man inte får värsta höst-vinter-jul-känsla av detta hem, som man kanske vill ha i dessa tider, men det struntar jag i för det är så hääärligt!

Skulle aldrig själv inreda på detta vis, visst en del grejer absolut, men väggar och allt blir lite för mycket för mig.
Kommer dock alltid beundra människor som är så här modiga, och bara kör på, samtidigt som det förmodligen är otroligt genomtänkt, så häftigt!

 

Bilder: Sköna Hem


Blev inget Ica Maxi igår, blev Universeum istället =))
Tog mig liiite vatten över huvudet tror jag, men jisses så roligt barnen hade det.
Hoppade på bussen, gick en bit, hoppade på spårvagn, hoppade av, gick, framme! Ca 50 min tot, bara det var en pärs tyckte jag haha. Inez är inte superförtjust i att sitta fast i vagnen, vilket stressar mig något.
Ok, väl där, tog vi diagonalen (en hiss) upp till vattnets väg, kollade på fiskarna, hajarna, rockorna, ormarna, ödlorna mm mm. Sen gick vi in i regnskogen, kollade på vackra fåglar, apor, sengångare och andra vackra varelser. Sen drog vi ner till lekavdelningen och OMG vilket tempo på typ 100 ungar!!!
Valentin fick minst sagt eld i röven och for omkring som en tätting, högt och lågt, hit och dit.
Inez kravlade omkring men det gällde att ha koll så hon inte blev överkörd av nån etta-gluttare eller nåt 😉
Håll i er, i 3 (!!!!!!!!!!!) timmar härjade vi omkring där inne, klädde ut oss, byggde med megalego, klättrade, stojade, sprang, ”lagade” mat, och sist men inte minst! Så klappade vi världens största kackerlacka, en väsande kackerlacka från 
Sydafrika, det var häftigt!
Summa summarum, INTE bra att vara själv med två små knoddar på Universeum, men vi överlevde och oj så skoj Valentin hade ändå, det var han värd =))

När vi kommer ut därifrån så somnar Inez efter kanske 10 min, ja inte undra på, måste ju vara helt förstörd stackarn, men hur länge sover hon då? 25 min, QUE?? Vad är det med mina barn och INTE sova? Jaja…..
Idag är jag hyfsat trött i kroppen, känns som att någon slått mig med slägga överallt, men skit i det för nu ska jag ladda inför en tripp till Hönö, tror jag..om jag orkar..


Ha det bäst, och en toppenlördag!!

 

Kramar C

0
3 Comments
 • Mina drömmars hus
  november 17, 2012

  Härligt härligt med färg. Men jag blir lite orolig när det blir för mycket färger runt mig, men mysigt att se på.
  Förstår om du är mör idag.
  Kram
  AC

 • Välkommen Hem!
  november 17, 2012

  Hahaha! Läser gott åt ditt inlägg. Beundrar människor som vågar och beundrar DIG som överlevde dagen igår! Klapp på axeln åt dig, söta du! Ikväll sover du nog gott, hihi!…
  Kram och ha en härlig dag! Judita

 • Borgmästaren
  november 17, 2012

  Fantastiskt fina bilder!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.