Utmaning 6: Jag älskar..

måndag, oktober 8, 2012 5 0

  

Sista utmaningen!

  

Ok, jag älskar..

 

..livet, och hatar det ibland med.. när jag ser olyckliga saker.

..mina barn! Högre än himlen!! Tänk att man kan skapa såna underbara varelser! Det är ju nästan overkligt häftigt när man tänker på det och jag kan fortfarande knappt fatta att jag har två friska fina godingar =))

..min hund! Och djur i allmänhet, mer än människor egentligen tror jag hihi. För att de är så oskyldiga antar jag, som barn. Finns ju inget ont uppsåt i djur, som det finns i människor. När de gör något hemskt som att tex ha ihjäl ett annat djur, eller människa med för den delen, så är det antingen i matsyfte eller i självförsvar. 

..min J, för att han är bäst helt enkelt, och sämst ibland med, fniss. På vissa saker.. 😉
Skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan honom, vi är som ler & långhalm, yin & yang, ja ni vet..

..naturen, för vad vore vi utan den? Den är inte bara ett nödvändigt ont, utan otroligt vacker dessutom.
Finns nog ingen bättre själavård än en promenad längs havet eller i skogen, eller fjällen!

..inredning, lite yta måste jag ha för att må helt bra tror jag, eller jag inbillar mig det iallafall 😉

..kläder & accessoarer! -”Det finns inga fula människor, bara lata” som Coco Chanel en gång sa. Så sant!

..övrig familj, och mina vänner. Så härligt det är med fina vänner, särskilt såna som står ut med mitt ordbajseri hehe. Jag är nämligen lite av en krokodil, ni vet, stor käft och små öron 😉 Men jag jobbar på det.. =)) 

Sist men inte minst som man brukar säga, så ÄLSKAR JAG ER!
Mina kära kära besökare, ni är BÄST!

Jag älskar säkert en massa mer saker, men nu får det räcka!


Ha en riktigt fin måndag och en superbra start på veckan!!

 

Kramar C

0
5 Comments
 • Linda
  oktober 8, 2012

  Ha, ha! Sista punkten, det där med stor käft och små öron, är vi två om att ha. Ääälskar att prata och prata och prata och ibland har jag inte tid att riktigt lyssna färdigt på den jag pratar med innan jag måste säga det som jag tänker på. Måste jobba med det nu när jag efter utbildningen ska ut som personalansvarig. Kan ju vara bra om den som söker jobb vid en intervju får prata och inte bara jag som ska intervjua. 🙂

  Ha en bra måndag!
  Kram Linda

 • Emma - Från min sida sett
  oktober 8, 2012

  Så fint:) Så kul att läsa om dig! Hoppas att det går bra i huset & att ni har haft en riktigt mysig helg!

  Kram Emma

 • Johanna
  oktober 8, 2012

  Vilka fina knoppar du har köpt! Undras vad de skall sitta?:))

  Hoppas att ni har haft en bra helg! Läser du mitt inlägg från idag så vet du vad vi haft för oss;))

  Kramelikram!

  PS: Jag tar då aldrig åt mig av din stora käft;))

 • Emma - Från min sida sett
  oktober 8, 2012

  Då blir det spännande att se ditt projekt sen:)

  Kram

 • Hus Inspiration Inredning
  oktober 8, 2012

  vad fint du skriver om din familj. Kul att få läsa om dig! Hoppas allt går bra i nya huset!

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.