söndag, juni 10, 2012 2 0

 

Gammalt dokument 

God dagens! Hoppas allt är bra med er 🙂
Här åker vi på förkylning efter förkylning, segt som tusan..
För ett par år sedan blev det väldigt poppis med kopior av gamla dokument att ha på väggen, den trenden hakade jag på, men nu vet jag inte. Är det så fint, eller bara töntigt? Kan inte bestämma mig om jag ska ha det kvar eller inte, vad tycker ni?

 

Lampan har jag loppat och sen målat vit, rosa asken är från Grandmas och där i förvarar jag lillans små leksaker. Lilla zinkhuset för värmeljus är från Fiori, zinkburken från Granit, dokumentet från Grönbergs Interiör och byrån från en antikaffär.
Nä nu får jag sätta mig med min son som gnyr efter mig i soffan.
Skön söndag på er, kram

  

0
2 Comments
 • ETT RÖTT MONOGRAM
  juni 10, 2012

  Jag har inget sånt dokument så jag tycker det är fint, sen passade det ju jättebra där över byrån.
  Kramar
  AnnaMaria

 • Mina drömmars hus
  juni 10, 2012

  Jag tycker om gamla dokument. Finns alltid en spännande historia bakom.
  Ha det gott
  Kram
  AC

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.