torsdag, juni 21, 2012 3 0

 

Granit

Hittade denna ljuvliga matta på Granits hemsida, blev så sugen, men vet inte vart jag skulle ha den riktigt hehe. Jaja, får väl gå till butiken här i Gbg och kolla om den finns där, så jag kan avgöra om den är lika fin på riktigt, så får jag tänka ut en plats under tiden 🙂

 

  

Förvaring

Granit är ju riktiga höjdare på förvaring, tycker jag. Hittade en massa fina korgar bla som jag ska spana in närmare. 
Bilderna under är från Granits hemsida, de ligger under fliken ”Inspiration”
Snyggt! Eller vad säger ni?
Här i Götet strålar solen idag, härligt!
Varmt är det också, måste bli en del utetimmar idag känner jag, frågan är bara vad man ska hitta på?
Hur har ni det, vad ska ni göra idag?
Kram

  

0
3 Comments
 • Mina drömmars hus
  juni 22, 2012

  Hur mycket snyggt som helst.
  Önskar dig en riktigt härlig midsommarhelg.
  Kram
  AC

 • sextioåttakvadrat
  juli 20, 2012

  Åh visst är bilderna underbara! Jag kan säga att bilderna som kommer till Granits nästa kampanj är hur fina som helst, vi fick dem levererade till oss i veckan. Hittade precis din blogg och vill bara kolla mer och mer 🙂 Ha en fin helg!

 • Jenna
  juli 22, 2012

  Vilken härlig blogg du har! Och kul att vi bor i samma stad, finns inte många som bloggar i Gbg tycker jag. Nu ska jag läsa vidare 😉 Ha en fin söndag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.