lördag, november 5, 2011 2 0
Tema Fabriken: Favoriter i köket.
Välkomna till mitt lilla lilla kök!
Själva diskbänkslängan visar jag ej då den är JÄTTETRÅKIG, men lilla matplatsen törs jag visa =)
Än så länge är vi ju en ganska liten familj på två vuxna och en liten så matplatsen funkar so far, men gud så trångt det är ändå.
Tror sambon lyckas sätta fötterna i hundskålarna minst en gång i veckan när han ska klämma sig in på sin plats, hehe.
En av mina största drömmar när det gäller hemmet är absolut ett stort kök där man slipper använda restaurangtermer som ”bakom” osv, för att inte krocka med varann 😉
En favorit är lilla griffeltavlan, så jag kommer ihåg en del viktiga saker, det är bra.

En annan är faktiskt fönstret för det släpper in så mycket härligt ljus.

De små hästtavlorna och klockan i zink är också ett par favvisar.

En stor favorit är stora taklampan som jag köpt på IKEA för en billig peng och sedan målat vit.
Burken i fönstret är också en favorit, där slänger jag i allt möjligt krafs som jag inte vill ha synligt.

Den största favoriten måste nog ändå vara klaffbordet som jag hittade uppe på farfars vind, ett mer perfekt bord, storleksmässigt, för vårt lilla lilla kök finns nog inte. Sen är det himla fint med, funderar på att måla underredet vitt men inte skivan för det får jag inte för mamma, och det vill jag inte heller.

De vita stolarna har jag klätt om själv, för drygt ett år sedan, ändå har jag fortfarande inte slått i de sista nitarna, runt hörnen på en utav dem, får bli när tid ges (eller tas). De är också favoriter, tillsammans med Tolixarna då.
Puh, det var många favoriter, får man ha så många? Nåja, så bidde det iallafall.
Ha en fin dag!
Ps. Glöm inte att titta in på alla andra fina bidrag på Fabriken.
0
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.