lördag, mars 5, 2011 1 0
Triwa
Modell: Nevil, färg: Havana brown
Hihi, jag har köpt en klocka, och jag är jätte kär i den =)
Det är en Triwa, ni kanske vet, de som mest gjort klockor i färgglad plast. Är så himla glad för att de börjat tillverka dessa Nevil-modeller, så vansinningt snygga urtavlor, coola skinnband, och sen är det faktiskt väldigt bra pris!
Ok, fäst inte blicken på min vintertrötta hud som handen och armen får stå ut med, my god, ser verkligen hemskt ut.
Blir lite jobbigt med klockan på vänsterarmen då jag har mitt kära silverarmband där, som jag vägrar ta av mig. Har haft på mig det sedan jag var 9 år (!?),och då menar jag dygnet runt utan att ta av. Fick det av min moster när hon var på Kinaresa i 25-årsåldern, det är så vackert även om det fått utstå en del slitage genom åren. Det är bilder utav drakar, paradisfåglar och en sol, och det står för tur. Dumt att jag valde ”klockarmen”, men gjort är gjort och jag tänker verkligen inte byta nu efter nästan 21 år.
Nä nu får jag sätta fart, ska med barn och hund till svärmor och hänga lite, mannen åkte till Stockholm i morse för en fotbollsturnering så jag är ”ensam”. Hatar att vara utan honom, vill helst vara med honom 24/7, vi är som Bill & Bull, Piff & Puff, Bonnie & Clyde, ja ni vet..
Ha en fab Lördag alla!
Love

0
1 Comment
 • Vita huset 28
  mars 5, 2011

  Ja nu vill våran vintertrötta hud allt ha lite sol på sig:) Jättefin klocka.

  Haha jasså du o mannen är också så!!
  Jag o min också, saknar honom när han går ut genom dörren. Idag är han o hjälper en kompis riva ut ett kök o sätta nya stommar, omg va lång tid de kan ta då!!:)
  Kram Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.