söndag, augusti 1, 2010 3 0

Ännu en regnig dag i Götet..

..och jag som tänkte att jag skulle promenera med Valentin till Holmens marknad (loppis) om ett par timmar. Ja ja, det kanske spricker upp.

Får väl hitta på nåt att pyssla med här hemma, få upp nåt mer på väggarna tex, är ju ganska nyinflyttade i denna lilla lägenhet och har inte fått till det riktigt än.

Är väldigt förtjust i mitt dokument som jag köpte för kanske 1,5 år sen, tänkte att jag kanske skulle tröttna på det efter ett tag, men det har jag inte gjort än iallafall. De blev ju populära snabbt och varenda inredningsbutik i lantlig stil tog väl in dem. Hur som helst är de väldigt dekorativa och jag har fäst mitt med spraylim på en spånskiva som jag målat kanterna svarta på.

Ha en mysig söndag alla!
0
3 Comments
 • gamla skolan
  augusti 1, 2010

  Ja , dom är så fina dom där dokumenten ! Hoppas att ni kunde gå ut iallafall ! Kramar Susanne ♥

 • Lantligt i smultronbacken
  augusti 1, 2010

  TACK för gulliga ord på min blogg. Det värmer

  Kram

 • Hem
  augusti 2, 2010

  Så fin den blev!! jag gillar den nötiga känslan hos dig:)
  super skön stil,,
  Kramar,,annaleena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.