måndag, augusti 9, 2010 1 0
Mina fina klänningar..
..har jag inte använt en enda gång i sommar.
Jag älskar verkligen vackra klänningar i en massa härliga färger som dessa, men jag använder dem aldrig!
Den längst till vänster är nog från förra året, eller året innan, aldrig använd. Den i mitten är nog ca 4-5 år gammal, aldrig använd. Den längst till höger köpte jag i våras, aldrig använd.
Jag hamstrar fina klänningar kan man säga och de här är långt ifrån de enda, jag har hur många som helst!
Tycker själv att det är helt sjukt att jag aldrig tar på mig dem, men det verkar som att jag inte hittar rätt tillfälle. Ok, denna sommar är jag ju en ammande mamma så det är ju mycket av praktiska själ, och nu är det ju dessutom världens höstväder som verkar vara här för att stanna.
Jag får skärpa till mig, för det gäller alla typer av plagg, även skor. Jag har hur mycket fint som helst, men jag går typ bara i svarta tights med nåt svart (oftast) över dem. Lustigt när jag tjatade om hur skönt det skulle vara att klä mig i annat än tights efter graviditeten, fanns nämnligen inte gravidjeans eller andra gravidplagg i min lilla storlek så tights var de enda ”byxor” jag kunde ha då.
Ok, nog tjatat om detta, ha en underbar måndag och start på veckan.
Kramizar Catta
0
1 Comment
  • Home No.1
    augusti 10, 2010

    Halloj Catta nu är jag häroch kikar! jag lägger mig som följare av din blogg också :-)Kram Annica.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.