söndag, augusti 15, 2010 1 0
En dag i Linné..
..här sitter jag och väntar på burgare, ibland är det gott med BK.
Jag och lilla familjen bestämde oss för att ta en promenad till Linné och hälsa på min sambos bror med familj. När vi hade kommit halvvägs höll vi på att smälta bort, det var ju TROPISKT! Fy bubblan vilken varm och klibbig dag, vi fick lite ångest och kände att en tripp till havet hade nog varit bättre, men vi orkade inte vända.
Men på vägen blev det ett stopp vid Burger King på Järntorget, MAAAT och DRICKA krävdes för att orka fortsätta.

 

Ebbisen försöker kyla av magen på kullerstenarna..
..knubbisen blev klibbig och svett.

 

I Linné finns en underbar liten butik som heter Atmosphere som jag ääälskar, där hittade jag denna underbara oljelampa, den var dessutom ett riktigt fynd!
Lite jobbigt var det när jag såg att de hade fått in Tolix stolar för BARN! Alltså de var så coola, men 1600:- för en sån liten känns lite saftigt. Får önska mig till plutten i present av pappa eller nåt. 
Den ska pryda min hylla i vardagsrummet, som FORTFARANDE inte kommit upp!
Ja, ja, har varit hemma så lite det sista.
Snart kommer det mer bilder från vårt hem, det lovar jag! Inte för att det kanske är så värst mycket att se, men ändå..
0
1 Comment
  • Lantligt i smultronbacken
    augusti 15, 2010

    Åhh, önskar vi hade BK när oss med. Här finns bara MAX och det är ingen höjdare.

    Fin lampa. Jag vill också ha Tolix, men ack för dyra för mig. I framtiden kanske

    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.