tisdag, augusti 17, 2010 1 0
Förbaskade vägg!
Igår tänkte jag att nu ska jag banne mig få upp min hylla på väggen så jag och Josef mäter och fixar, tar fram borren och börjar borra. Äntligen känner jag och blir så nöjd när jag tänker på hur fint jag ska göra, vad händer då? Jo, som jag misstänkte, borrj-veln är för klen för dessa betongväggar från 30-talet. Jag kommer inte in mer än ca en halv cm, kul! Nu får min mosters man komma efter jobbet nån dag istället med sin monstermaskin och hjälpa mig, jag vill inte vänta mer!!!
Ja ja. Jo, jag är ju väldigt inne på det här med industristil på inredning och älskar framförallt de coola lampor som finns, letar som sjutton efter den ”rätta”. Ändå har jag svårt att slita mig från mina kristallkronor, de är ju ändå väldigt vackra. Som den här som jag hittade i soprummet till vår gamla lägenhet (?!), hel och fin.
Längtar verkligen tills vi flyttar till något större så jag kan göra olika stilar med olika lampor i varje rum, lite svårt i en tvåa.
Hej svejs!
0
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.