lördag, augusti 21, 2010 8 0
Sovrummet
Lite bilder från sovrummet, som jag INTE är nöjd med. Jag har liksom inte riktigt orkat fixa det som jag vill ha det, dessutom vet jag inte helt säkert hur jag ska göra än.
Sänggaveln står just nu på golvet bakom sängen och ska ju upp på väggen så småningom så den sitter lite högre upp. Väggen ovanför vill jag göra nåt med, en hylla tror jag, med lite mysiga saker på, kanske i lite sakral anda.
Taklampan har jag tröttnat på lite, har haft den så länge nu, men vet inte riktigt vad jag vill ha istället, TIPS?
Lillemans hörna är inte heller färdig, ser jätte tråkig ut. Hängaren är uppe men känns lite malplacerad, lampan behöver ny skärm.. eller rättare sagt, jag behöver en helt ny lampa.
Skåp brevid garderob pga platsbrist, ser lite tokigt ut.
Golvet är fult, vanlig ekparkett, I DON`T LIKE. Sorry alla som har det och gillar det, smaken är ju som baken.
Hängde en liten kanin på en av krokarna, ser ut som den har fått en snopp, fniss.
Liten byrå som jag fyndat, tröttnat på den med..
Annan fyndbyrå som står lite gött inknödd.
Ja, då har jag nog klagat färdigt, får väl se hur jag får till det framöver. Hjälp mig gärna med snälla tips!
Kram kram
0
8 Comments
 • Therese
  augusti 21, 2010

  Det stora via skåpet är helt underbart!

  Jag förstår dig med golvet. Vi har det också, men mest för att det redan var så i lägenheten när vi flyttade in och att den där käsnlan ”jag står inte ut en sekund till med detta” har inte infunnit sig än…! Finast är vitsåpade trägolv, eller faktiskt svarta träplankor.

 • Lantligt i smultronbacken
  augusti 21, 2010

  Är tyvärr i din sits jag med. Men jag har nu bestämt vad jag ska göra i vårt sovrum. Blir ny tapet (vitt) på två väggar sen får den turkosa sitta kvar på de andra. Tapetserade nyss om men det blev inte bra. Sen ska jag upp med en hylla ovanför sänggaveln som är lika lång som själva sängen. Där är det perfekt att förvara saker sen och lite fint piff.
  Eftersom jag håller på och målar om våran säng till vit så försvinner pottskåpen helt och ska bytas ut mot två gamla stolar sen.
  Sen funderar jag på att köpa en sänghimmel på IKEA och sätta upp i taget. Man kan ha den i en knut bara om man inte vill ha den över sängen. Det är jättefint över en spjälsäng med

  Lycka till

  Kram

 • Loppisliv
  augusti 21, 2010

  Hejs svejs! Tycker du har det enkelt och fint i ert sovrum. Det stora skåpet är jättefint Och så har ni ju vitt som bas, det är ju underbart. Vårt sovrum har blommiga tapeter, vilket lätt ger ett rörigt intryck, men jag behåller dem ett tag till bara för att det är enda rummet med mönstrad tapet 🙂 Takkronan tycker jag du ska ha kvar, den är pampig. En hylla över sängen var du ju inne på själv, det tror jag hade blivit snyggt, sen hade jag haft en hissgardin istället för längder som tar plats och gör att rummet ser mindre ut. Hihii jag är en av dem som gillar parkett golv, fast mest äkta gammalt fiskbensmönstrat, vi har likadant som ni, vanligt stavmönster. Det är så lättskött men det jag inte gillar med vårt är att det blivit så mörkt, gult nästan, så vi funderar på att slipa det och vitvaxa det. Lycka till nu med ditt sovrumsprojekt, det blir nog jättebra ska du se. Kraaaam Paula

 • Loppisliv
  augusti 21, 2010

  bara jag igen, glömde förklara att vårt parkett golv har vi i vardagsrummet uppe som är relativt stort, på liten yta som i ert sovrum kan du ju måla det vitt kanske, det hade nog jag gjort, tänk bara vad fint det hade blivit 🙂 ha en fin lördag //P

 • Härligt hemma
  augusti 22, 2010

  Ha ha vad gullig du är och rolig :)). Det var inte så pjåkigt här heller vill jag lova, hit kommer jag gäran tillbaka :)) Lägger till dig oxå!!
  Ha det gott kramar Madeleine

 • Vita huset 28
  augusti 22, 2010

  Hejsan så tokigt sovrum har du väl ändå inte? Jag bara älskar ditt vita skåp och din små byråer. En hylla ovanför sängen tror jag blir perfekt, med massa piff på. Lampan va ju cool. Skulle satsa på en hissgardin istället. kanske enkla, mindre sängbord. Mera kuddar o de kan man ju ha lite färg eller blommigt på. Skulle nog byta ut hängaren mot en vit, rak med knoppar. gillar iden från ”Lantligt i smultronbacken” med sänghimmel ovanför spjälsängen. Skulle också lägga en stor fäll, eller matta på golvet. Eller be om lov o måla de. Ja hoppas du gilla några av mina idéer 😉
  Kram Camilla

 • sandra
  augusti 22, 2010

  Åh vilket fint skåp, helt underbart!

 • Skogslyckan
  augusti 23, 2010

  För det första skulle jag måla golvet antingen antikvitt eller ljust grått. Annars med stora rutor i vitt och grått på diagonalen. En hylla över sängen skulle bli kanonsnyggt. Ett stort väggord kanske KÄRLEK över sängen skulle också ge mer värme. Lampan skåpet och dina fina små byråar är ju jätte fina. Så illa tycker jag inte det är i nuvarande skick heller.
  Kram Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.