måndag, augusti 23, 2010 4 0
Darling Dahlia
Nu är jag hemkommen från stan, det blev mååånga timmar, så nu är jag väldigt trött. Blev inte så mycket shopping, men god lunch, småbarnsprat och en himla massa glutta här och glutta där. Fick köpt mig en mysig stickad olle åtminstone, och två rosa Dahlior på hemvägen som jag skulle, visst är de härliga?
Fick sätta bägge två i min stora räfflade plåtkruka, så den fylls ut.
Härligt med nåt nytt efter alla Hortensior och Orkidéer som jag varit så insnöad på i flera år.
Nu kallar den lille på mig, syns en annan dag!
Just det, höll på att glömma. Tack alla ni som kommenterat min blogg och givit mig tips om sovrummet mm, jag blir helt TOKGLAD!
Kram
0
4 Comments
 • Skogslyckan
  augusti 23, 2010

  Men vad kul att du tittade in till mig så jag hittade dig. Månstad där jag bor ligger bara ca 10 mil från Göteborg. Tack för din gulliga kommentar.. Lägger mig som följare och har även tagit mig friheten att kommentera ditt sovrum.
  Kramar Pia

 • Vita verandan
  augusti 24, 2010

  Kul att du gillade kvarnen. Den är en riktig mysig detalj och så kan man ju flytta runt den lite…..
  Dahliorna var sååå fina, kul med lite nya blommor.
  Ha det gott!
  Kram Anna

 • Linnegården
  augusti 24, 2010

  Vilka fina Dahlior!! Nu blev jag också sugen på att införskaffa en sådan =) Är dem svårskötta?

  Kram Emma

 • Johanna
  september 3, 2010

  Underbara blommor!!!!!!!!!!!!!! måste nog också ha sådana någonstans hemma:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.