lördag, augusti 28, 2010 8 0
Dags för mina jagare.
Hösten är här, vädret kan aldrig bestämma sig, sol, regn, blåst, sol, regn, blåst..
Just nu är det sol när jag tittar ut, ser jätte skönt ut, men jag ska ut med hunden i skogen och då är det stövlarna som åker på.
Jag har ett par Hunter, som jag fullkomligt ääälskar, de är sköna, praktiska och grymt snygga, tycker jag iallafall.
Bild från våran lilla lilla hall. Gammal radiomöbel med ett par sittdynor från Phillies design är typ det som får plats, har inte ens fixat klädhängare där än, LAAAT.
Väskan är min älsklingväska från Botkier men den används ganska sällan nu då den ej har axelrem. Blir att skötväskan på vagnen funkar som allt i allo-väska nu, bara bökigt med en extra på armen.
Mina har ett par år på nacken, men de är fortfarande fina, dessutom kan man ju pimpa dem med en Fleece Welly Sock, mina favvisar i år är dessa kabelstickade som finns i frela olika sköna färger.
Bild: hunter-boot.com
Vit eller grå skulle jag välja.
Bild: hunter-boot.com
Önskar er alla en härlig lördag!

 

0
8 Comments
 • me and alice
  augusti 28, 2010

  Hej Catarina!
  Åh vad snygga dina Hunter är!! Kärringen mot strömmen som jag är så köpte jag ett par Viking istället, men kabelsockorna ska jag köpa! Man kan ju fuska lite!!
  Ha en toppen helg!
  Kram Susanne

 • me and alice
  augusti 28, 2010

  Jag igen!
  Har du sett kabelsockorna här i Sverige?? Jag har bara sett dom i fleece… Inte lika kuliga!
  kram igen!

 • Lantligt i smultronbacken
  augusti 28, 2010

  Va härligt att man kan köpa till sockor i stövlarna, det är ju rätt så kallt med gummistävlar annars.

  Kram

 • Vita verandan
  augusti 28, 2010

  Funderar på att köpa ett par sådana, så snygga men de kostar ju en slant. Jag har nämligen bestämt att jag ska börja bli ekonomisk och spara pengar….tror du det går bra??
  Usch vädret är inget kul men hoppas det inte går så långt så din arbetskamrat får rätt….men visst vädret påverkar hur vi mår.
  Kram Anna

 • fröken knopp
  augusti 28, 2010

  Åhh de är ju sååååå fina!!! Hm..tänkte nog önska mig ett par när jag fyller år till våren..så länge får jag nöja mig med mina från Ib Lursen…

  Nehe..dags att ta tag i Lördagskvällen!!
  Kramar Elin

 • Mara
  augusti 28, 2010

  Hi Catta! thank you for your comment!!! I’ve read your blog and love it! I also love white, scandinavian romantic interiors and black and white pictures!!!! I’m trying to become a follower, but Google always says to me error 404 page not found! This is annoying! =( I will try it later!!!!
  Have a fantastic week end!!!
  Mara

 • Zinkhjärtat
  augusti 29, 2010

  Hej! Hoppas ni hade det skönt i skogen. Här i småstaden går det tyvärr inte att vara där pga alla mygg. Saknar verkligen en skogspromenad just nu.
  Kram

 • Huset vid ån
  augusti 29, 2010

  Dom är superfina o snygga!
  Jag har snart slitit ut mina, det gör ont i hjärtat o plånboken att behöva köpa ett par nya…..Ha en bra dag! Söndagskramar Therese

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.