måndag, juli 26, 2010 0 0

Vilken härlig dag!

Har varit ute på långpromenad med vovve och bebis men jag känner att jag får nog gå ut en sväng till sen, var så härligt och friskt ute.

För ett tag sen var jag uppe på farfars gamla vind och letade bland all bråte, är min bror som har huset nu då farfar inte finns på jorden längre men jag säger farfars ändå. Hur som helst så hittade jag ett fint gammalt fönster och en gammal Skultuna-kastrull, de tar jag tänkte jag.

Pappa hjälpte mig att ta ur glasen ur fönstret för de vill jag inte ha kvar, sen behöver man inte göra nåt mer för den gamla skavda gröna färgen är riktigt fin tycker jag. Kastrullen får jag se vad jag använder till, har ju inte så mycket plats nu. Kommer nog att plantera nåt fint i den, inte nu men kanske till jul.
0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.