onsdag, juli 28, 2010 3 0

Idag fyller min lilla älskling Valentin 5 månader! Tiden går så fort att jag blir tokig. Även om det är roligt att han växer och utvecklas, som tex nu när han sträcker sig efter en och vill bli upplyft, det är ju jätte mysigt men samtidigt lite ledsamt. Vill ju att han ska vara liten lääänge.

Är det nån mer som känner så eller tycker ni det är skönt att de blir större? Jag kan liksom bli ledsen över att byta från liggdel till sittdel, är jag knäpp eller? Det är ju mitt första barn så man kanske är lite sjåpigare då, eller?
0
3 Comments
  • Vita verandan
    juli 28, 2010

    En riktig liten goding! Grattis får du hälsa:)
    Jag tyckte nog som du men samtidigt var det lite kul när man fick ändra om i vagn och så. Kul att du gillade lådan, den är ett loppisfynd.
    Kram Anna

  • Lilla Blanka
    juli 28, 2010

    Hej!

    Åh vilken sötnos! Ja, jag håller med, de växer så himla fort att man knappt hinner med.. fast alla åldrar har ju sin charm också 🙂

    Vad fint hus ni har, och en underbar trädgård!

    Kram
    Mia

  • Lilla Blanka
    juli 29, 2010

    Hej igen!

    Ja det kan du hälsa dem, huset är såå fint!

    Vi var förresten ute på Hönö igår, nej i förrgår var det ju 🙂

    Brukar hålla till vid skären mellan Hönö och Fotö…

    Kram
    Mia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.