KRASSLIG MÅNDAG & SOL

måndag, december 12, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ny poster i sonens rum, Palm Springs City Hall från Desenio, härligt pastelligt tycker jag.

Ska ju måla om i hans rum men inte haft tid, men eftersom jag är krasslig och måste vara hemma från jobbet så kanske jag hittar lite ork i dagarna. Solen verkar hänga kvar i Götet så bra målarljus finns 🙂

Inte så mycket vägg utan mest snedtak i sonens rum men man får ju ha lite pynt och piff ändå och ramen i trä (här) blev fin till knoppbrädan (liknande här).

Satsborden kommer från Ikea men verkar inte finnas kvar, inte heller julstrumpan som kommer från H&M.

När jag var inne hos Desenio nu för att länka till poster och ram såg jag att de fått in väldigt fina brickor med olika mönster/prints, runda och rektangulära. Så så fian och det får bli ett julklappstips från mig, användbara och fin detalj att ha i köket.

Ni hittar dem här.

Nu ska jag släpa mig ut i kylan med min lilla pälskling, önskar er en fin måndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.