BELYSNINGSKAMPANJ

lördag, september 17, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ljuskronan Manola 12 från Herstal blev verkligen så himla bra där över köksbordet, perfekt storlek och så vackert sken från de tolv glödlamporna (som ingår). Brukar dimra ner den ganska mycket för lagom mysbelysning och även om solen skiner än så går det fort med mörkret om kvällarna nu.

Just nu är det belysningsdagar hos Nordic Nest och de har upp till 40% på massor av härliga designlampor, som min tex, halva priset på den här.

Manola finns i flera storlekar och färger.

Vårt skruttiga lilla kök, det har en hel del år på nacken och jag har en gång målat om hela köket för hand och bytt beslag men det är verkligen dags för ett helt nytt. Dock är vi inte sugna på att kostnaden det innebär, så vi får väl stå ut med detta ett litet tag till.

Tur att man kan piffa med lite ny inredning som lampor då iallafall, och annat smått och gott.

Lampan i hallen heter Opal och även den finns på kampanj hos Nordic Nest, här.

Några av mina favoriter bland sortimentet hos Nordic Nest..

Taklampa // Bordslampa // Vägglampa // Bordslampa

Taklampa // Bordslampa // Vägglampa // Golvlampa

Taklampa // Bordslampa // Taklampa // Bordslampa

Hittade en gammal bild på vårt sovrum, från 2018 då vi precis blivit klara med en renovering här hemma och då vi tog över gamla gästrummet som vårt sovrum.

Vårt gamla stora blev då en del av vardagsrummet istället, nämligen tv-rumsdel för att vi skulle få större sällskapsytor.

Vi fick sätta in skjutdörr i nya sovrummet för en vanlig dörr hade inte gått att öppna inåt utan att ganska direkt ta emot i sängen. Och utåt ville vi inte att den skulle gå då trappan är precis utanför, så skjutdörr blev faktiskt en kanonbra lösning.

Lampan i sovrummet som heter Vita Eos har jag ff inte tröttnat på efter alla år, tycker den passar perfekt i just ett sovrum med sin drömlika fluffighet, finns i hela 6 olika storlekar och vi har strl L med 65 cm i diameter. Den finns i två större och tre mindre storlekar och dessutom i flera olika former, de flesta är med på kampanjen här.

Belysning är verkligen viktigt för ett hem och väl värd investering om man hittar en tidlös favorit. Letar ni fortfarande efter lampan med stort L så tycker jag ni ska skrolla igenom hela sortimentet här, där ni även kan hitta en massa fina belysningstips, som hur många ljuskällor man ska ha i ett rum, hur man hittar rätt belysning för rätt stämning/miljö osv.

Önskar er en fortsatt fin lördagskväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.