SHESIZE

torsdag, juli 14, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Framsteg i modebranchen skulle jag kalla Shesize, för vem vill inte ha plagg anpassade efter passform så som byst? Det är ju fullkomligt lysande att det nu finns ett märke som tar hänsyn till detta och där du förutom storlek 34-46 kan välja kupstorlek på plagg som denna ursnygga skjortklänning. Finns i kupa A-E i alla storlekar och jag har A på min för jag har inte mycket till byst alls och dessutom tunn bröstkorg så blev helt perfekt.

Inte bara passformen som är toppen, älskar den mysiga olivfärgen på denna, och just nu finns denna på rea med 30% rabatt och den finns i grönt och beige här.

Eftersom klänningen är lång gillar jag att bära ett par skor med hög klack till och dessa från See By Chloe passar fint tycker jag. Köpta på rea på NK men finns ett par varianter av dessa hos Miinto här.

Perfekt sydd kring bysten som ni ser, varken plattar till eller blir påsigt utan formad efter min byststorlek.

Solglasögonen är gamla från Lindex men gillar man ”turtoise”-mönstret så har Twist & Tango ett par riktigt snygga här.

Hela sortimentet hos Shesize hittar ni här, och missa inte deras rea här.

Ha en fin torsdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.