GRÅHÅRIG

fredag, april 29, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Något av det finaste med att bli äldre är att man blir mer trygg i sig själv, eller för mig är det så iallafall, och det är så skönt. Skönt att inte bry sig så mycket om vad andra tycker, göra saker för sin egen skull, även om man såklart påverkas till viss del av normer ändå kanske.

Hur som helst, jag har ju tänkt att sluta färga håret och gjorde det senast i januari i år och nu ser man en ganska rejäl utväxt. Åtminstone när man lyfter håret på sidorna, där jag är mest gråsprängd.

Det jag stör mig på är att mina färgade bruna längder blir orange i solen, det bleks väldigt mycket och blir röd-orange, vilket jag stör mig på i kontrast till det mer kalla bruna med grått i som växer ut. Så nu ska prova en produkt jag fick hem idag, en hårmask med pigment.

Bilder från instagram där jag i stories lade upp en omrustning angående om jag ska lägga i kalla slingor i håret för att jobba med det grå, eller inte. I skrivande stund tycker 74% ja och 26% nej, intressant 🙂 Får se vad jag väljer..

Ska iallafall bli kul att testa denna produkt från REF först (läs mer här) fått väldigt bra recensioner på alla sajter jag läst om den.

Passade på att klicka hem min favorit-bodylotion från Biotherm som jag alltid faller tillbaka på, den är lovely.

Nu ska jag åka och hämta min dotter hos vän nere vid havet och sen blir det taco-middag, mannen jobbar kväll så det är bara jag och kidsen ikväll.

Trevlig helg!

KRAM

0
2 Comments
 • Krista
  maj 2, 2022

  Åh exakt sådär blir mitt hår med! Visa gärna sen hur det gick med masken 🙂

  • Catta
   maj 2, 2022

   Det är så himla tröttsamt, så fort solen kommer på bleks det och blir orange. Blev ingen direkt skillnad men lät det inte verka så länge så ska låta det verka längre nästa gång så hoppas jag på effekt. Annars får det bli att testa något annat, har fått ett par tips.

   Återkommer i ett inlägg om detta 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.