BLACK WEEKEND

fredag, november 26, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Black Friday är här och det har plingat i telefonen hela dagen av erbjudande efter erbjudande, blev helt trött på det faktiskt haha. Ja för det är ju världens köphets-dag egentligen och det är inte bra när det blir just hets. Därför tycker jag man ska skriva listor inför såna här dagar, på vad man är ute efter, saker man behöver eller julklappar tex, så det inte bara blir en massa impulsköp till höger och vänster. OCH! Viktigast av allt är väl kanske att ha priskoll, att man vet vad ordinarie pris är så man kan vara säker på att priset inte höjs för att sedan bli typ som ordinarie med rabatten, tyvärr finns det butiker som luras på det viset.

Med det sagt vill jag ändå tipsa er om ett par saker denna kväll, produkter som jag älskar och verkligen kan stå för att jag säger att de är fantastiska, för de är de.

Hudvård från Gilda Liljeblad, helt underbar om ni frågar mig och t.o.m 29/11 får man 30% i rabatt om man köper 2 produkter eller fler. Om jag ska välja ut enbart två, vilket är svårt för jag älskar alla 4 jag använder, så skulle det vara Cleansing Oil och Energising Mask. Bättre rengöring har jag aldrig provat, tar bort allt, även vattenfast mascara och huden blir len och härlig. Och masken är superskön, speciellt nu i dessa torra vintertider.

Alla produkter i Gildas hudvårdsrutin hittar ni här.

Sen vill jag tipsa om Sweed Lashes också, för deras mascara är faktiskt helt sjukt bra, ger långa separerade fylliga fransar utan klumpar. Har provat väldigt många mascaror i mina dagar men den här vinner med råge, har ni provat måste ni hålla med?!

Sweed har 25% på allt under Black Friday, mascaran hittar ni här, brun ögonpenna här och ”bright” penna här.

Nu ska jag återgå till fredagsmyset här så jag önskar er trevlig helg, och tänk att på söndag är det första advent!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.