LINDEX-FYND

tisdag, september 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Efter att ha haft busväder fram tills alldeles nyss kämpar nu sig solen igenom molnen litegrann, hoppas på en fin kväll. Men annars ganska skönt med regn och rusk när man bara vill fixa med en massa inne som att rensa i garderober osv.

Tände lite ljus och småfixade i skåpen i vardagsrummet också, hos oss är det lite grann -städat på ytan, kaos i skåpen haha.

Kikar in till er medan jag står i köket och lagar mat, det blir fisk, som sig bör på tisdagar. Eller?

Vi var iväg en sväng till lokala Lindex-butiken förut då de har 20% på barnkläder t..o.m idag och även jag fyndade på just barnavdelningen hehe. Ja men jag kan ju inte ha byxor från Lindex damavdelning så jag provade ett par barnjeans i strl 158 och de satt som en smäck ju haha. Blev något cropped sådär som jag gillar och med 20% rabatt gav jag bar 240:- för dem, finns här och de kommer snart in i denna blå färg också.

Inte så tokiga brallor va? Mjuka stretchiga och finns upp till strl 170.

Inez gillar precis som jag skjortjackor och denna i trikå är himla gosig och fin. Den lilla väskan i pilé finns också på Lindex, här.

Sonen som bor i huvtröjor och långa tischor hittade en fin tröja i beige och en tischa i svart, det ska vara cleana plagg utan tryck. Märken bryr han sig inte om ett smack.

Inez gillar vida jeans och hittade dessa samt en vit topp med krage.

Nu ska jag servera barnen torsk i ugnen med potatis och citronsås, mannen jobbar långpass och sonen ska snart iväg på fotbollsträning, full rulle som vanligt.

Önskar er en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.