WANTIES

måndag, augusti 2, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Kappahl, Flattered & By Malina

Läderväska // Väst // Skor // Regnkappa // Sminkväska // Laptop case // Jacka

Godkväll!

Måste vara den kallare luften som gör att höstkänslan infinner sig, för även om jag inte är riktigt redo mentalt för höst och hoppas på många fler fina sommardagar så tycker jag det är himla kul att kolla höstnyheter i butikerna.

Kappahl om har blivit en stor favorit på senare år har släppt en hel del godingar, dunvästen är jag riktigt sugen på och den korta jackan (som ser ut att vara i samma material och färg som min skjortjacka från dem) är riktigt snygg den med.

By Malina har kommit med en grymt snygg läderkollektion i svart, sminkväskan och tote-väskan sätter jag upp på önskelistan.

Flattered har inte släppt så mycket höst ännu men jag ser verkligen fram emot när de gör det, älskar det mesta från dem och ett par androgyna loafers hade jag gärna traskat iväg till jobbet med i höst.

Nu ska jag packa det sista inför morgondagens resa, vart det bär hän får ni se när vi väl är framme.

Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.