SOMMAR SOMMAR & TIDSBRIST!

torsdag, juni 3, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Lyckan över en bukett alltså. Färgklicken vi möts av i hallen, som börjar ge upp men är lika fin för det, åh vad jag älskar vallmo!

God kväll kära ni, hur mår ni? Har ni lika galet härligt sommarväder som vi?! Ville vråla -JAG GÅR HEM NUUUUU på kontoret idag, hade faktiskt på riktigt panik över att vara ”inlåst” på ett kontor denna magiska dag. Ko-släpp-stil på lilla Catta när klockan slog 16. Väl hemma kastade jag av mig kläderna, drog på en bikini, satte på pastavatten och drog ut i trädgården i väntan på att vattnet skulle koka upp.

Var tvungen att få i middag i Valentin i god tid innan träningen, sen sådan idag igen. Sen spenderade jag majoriteten av kvällen i bilen, skjutsa hit och skjutsa dit, hämta här och hämta där. Väl hemma hade solen försvunnit från vår trädgård och jag blev lite butter. Drog ut slangen och vattnade blommorna medan barnen gjorde läxor och kvällsmat, och gav en bukett pioner till min söta granne.

Sakta men säkert började stressen rinna av mig, och ångesten över att inte ha hunnit ta till vara på denna vackra eftermiddag och kväll med några timmar vid havet. Blir så ivrig nu när sommaren är här, vill hinna allt och lite till och samtidigt njuta.

Längtar galet mycket över ledighet nu, så jag går sönder nästan.

Mix av mobilbilder bjuder jag på idag. Kär i min tavla från Wall of Art och förresten så såg jag att de hade 20% på alla ramar nu, här.

Sommarfavoriter i väskan just nu, underbara parfymen Sand Service, läppglanset från Urban Glow (perfekt ”peach” nyans) och mascara plus ögonpenna. Bästa bästa jag nånsin haft.

Nä nu måste jag bara in i en dusch, håret är så flottigt och dessutom helt orange i topparna efter att solen blekt, måtte hårmasken No Orange från Fanola hjälpa mot de orangea tonerna, har beställt och hoppas på leverans imorgon. Någon som provat?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.