BADMODE & ACCESSOARER

onsdag, april 21, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Throwback till Podgora Kroatien 2018

Vi fick ju en försmak av sommaren i dagarna men idag är det betydligt kyligare igen, blåser och är halvmulet. Men sommaren är ändå nära, maj brukar kunna bjuda på goa värmeböljor och jag bara hoppas och längtar!

Och även om det kanske inte blir utlandsresor i år heller så blir det bra ändå, eller hur! Sen skulle jag ljuga om jag sa att jag inte längtar halvt ihjäl mig efter medelhavet. Jag har ju faktiskt bott och jobbat i Spanien under 2000-2002 och det känns som ett andra hem för mig, älskar både fastlandet och öarna och saknar både språket, maten och människorna. Kan inte fatta att så många år gått sen dess. Min vän Jessica som jag bodde med sista vändan bor kvar i Marbella än idag och har sina barn/familj där. Henne vill jag hälsa på snart, kanske till hösten, vem vet.

Men sen längtar jag något oerhört till Grekland också, där har jag inte bott men semestrat 4 gånger.

Nu kör vi lite badmode tycker jag, och sköna accessoarer, har valt ut lite favoriter.

Bikini H&M // Bikini Stronger // Bikini Aimn // Bikini COS // Baddräkt Åhlens // Bikini Kappahl

I dessa tider av loungeplagg känns det som att även badmodet blivit mer comfy, sköna material och rejäla delar än trekant med snöre, tummen upp för det även om jag som gammal soldyrkare med bara en tråd i baken gillar små delar för brännans skull haha. Så omodernt jag vet 😉

Lindex har fått in fina bikinisar också, gillar särskilt dessa ribbade i olika färger.

Stråväska // Gråbeige flätad väska // Ljuslila väska // Diadem // Flätade sandaler // Flätad shopper // Espadrillos med kilklack

Skor och accessoarer är ju kul med, alltid varit svag för det och i år ser vi mycket flätat vilket är grymt fint tycker jag. Allt kommer från H&M i detta collage.

Kollat lite badshorts till mannen också och Care of Carl har många fina i sitt sortiment. Sen var det ju typiskt att de snyggaste shortsen skulle vara så rackarns pricy, de blir det inte, trots att vi snackar förvaring för juveler 😉

Men de här är ju tjusigt klassiska, de kanske han är värd 😉

När nu ska jag steka torskfileer här, så sjukt gott med panerad torska, färskpotatis och skirat smör! En av barnens favoriter också.

KRAM

0
1 Comment
 • Anette B
  april 22, 2021

  Ja herregud gud vad jag längtar till Medelhavet, längtar så det gör ont.
  Vi var i Podgira 2019, inget resemål som tilltalade oss jättemycket men just nu skulle jag åka var som helst för att få sol, värme o kristallklart vatten.

  Kram
  Anette i Lidköping

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.