STEAMERY CIRRUS no.2 & PILO FABRIC SHAVER

måndag, februari 8, 2021 4 0

Innehåller annonslänkar till Steamery

Hurra för världens bästa klädvård från Steamery, fattar inte hur jag klarat mig utan dessa grymma manicker innan. Hand-steamer och elektrisk nopp-borttagare som inte bara gör jobbet de är ämnade för suveränt bra, de är supersnygga också!

Är så svag för sånt, snygg design.

Har förnyat flera plagg här hemma med Pilo Fabric Shaver som tar bort alla tråkiga noppor i ett nafs. Man trycker på en knapp och kör runt på plagget, det går snabbt och är superenkelt, stort gilla på den!

Den lilla borsten (här) är toppen till ullkappor bl.a, tar bort smuts, damm och hår, super.

Före & efter på min kashmirtröja (funkar på alla material).

Man öppnar nopparen lätt och tömmer ut luddet som blir, man kan avlägsna metallnätet också.

Sen har vi steamern Cirrus no.2, alltså wow så bra. För mig som avskyr att stryka är det nu en fröjd att få plaggen släta. Tidigare har jag alltid sprayat blusat och annat med vatten på kvällen så har de fått hängtorka till dagen efter och blir då hyfsat släta men inte helt, ibland har jag använt hårtorken. Men nu kan jag istället snabbt ånga allt slätt och fint, och det är typ kul samtidigt.

Finns i flera olika färger och jag har ljusgrå på både steamern och noppborttagaren.

Jag köpte även steamvattnet till handsteamern, så slipper jag tänka på att avkalka den. Nu har vi mjukt vatten i Götet men ändå.

Någon av er som har en steamer och/eller noppborttagare? Lika nöjda som jag? Tycker verkligen de är sjukt bra.

KRAM

0
4 Comments
 • Rebecca Albertsson
  februari 8, 2021

  Perfekt alla hjärtans dag present 🤩👌🏼 Men jag hittar ingen kampanjkod?

  • Catta
   februari 9, 2021

   Hej Rebecca,
   Tyvärr var det en miss från Steamerys sida, har varit i kontakt med dem och rabatten hade lagts in på deras sajt felaktigt tyvärr.
   Jättetråkigt och de ska heller inte ha kampanj det närmaste men man kan registrera sig för deras nyhetsbrev och få 10% åtminstone.

   Kram

   • Rebecca
    februari 10, 2021

    Hej,

    Okej jag gjorde som du skrev 👌🏼😊
    Hoppas den är bra nu 🙏🏼🤩

    • Catta
     februari 12, 2021

     Hoppas du blir lika nöjd som jag!
     🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.