HEMMAMYS & FUSKSTÄD

tisdag, november 10, 2020 0 24

Inlägget innehåller annonslänkar

Tänt var det här!

Ja för hua så grått och tråkigt det är ute, och då blir det så mörkt inne så jag har tänt en massa ljus och mysbelysning. Även utomhus åkte slingor upp idag, runt farstun och i en buske, varför inte liksom.

Soffbord Ellos

Är så galet sugen på en ny soffan, även om jag inte har tröttnat på vår fina Luca från Melimeli till utseendet men jag vill ha en stooor maffig soffa här istället, som rymmer massor med folk (när det är mer covid-fritt v.s)

Vill gärna prova soffa innan nästa köp men vill inte springa runt i butiker nu men ett par som jag kikat på är bl.a Harper med divan hos Mio, Mammut modulsoffa från Sweef och Stockholm divansoffa hos Soffadirekt.

Sjukt fina alla tre tycker jag men lite olika i stilen ändå och sen måste jag ju bara få känna på komforten.

Väggen där spegeln hänger behöver fyllas ut lite och vore perfekt med en lång divan där.

Önskar vi hade haft större hus så vi kunde haft kvar linnesoffan om vi byter för här i lilla radhuset går det inte. Inez fick det gamla lilla tv-rummet på övervåningen och gästrummet är ju numera vårt sovrum efter att väggen revs här för större vardagsrum.

Nu ska jag laga middag och det blir kycklinglårfiléer i ugn med krämig sås och basmatiris. Och en stor krispig sallad till det.

Ser ni förresten hur sketen mattan är under bordet haha, jag kan visst också slarva med dammsugandet för lag glömde helt att ta där förut. Barnen äter frukost här typ varje morgon så blir en del knäckebrödssmulor och annat varje dag haha.

Önskar er en fin kväll!

Kram

24

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.