SNART JOBBDAGS

måndag, augusti 3, 2020 0 40

Innehåller annonslänkar

Sitter här med en kaffe och laddar för jobb, kidsen gör sig iordning för fritids och mannen är redan på jobbet för länge sen, snart är det dags för oss att cykla iväg.

Känns så konstigt att semestern är slut för den här gången, men gissar att det tar ett par dar så har man vant sig vid jobb och vardag igen.

Ser ut att bli en fin dag men det är kyligt nu på morgonen, är ju inte van vid så här tidiga mornar efter veckor av sovmorgon. Så slängde på mig min långa kappa från Sanne Alexandra (finns på rea nu, här), som jag faktiskt längtat efter att bära, sneakers (modellen heter Nite Jogger från Adidas) och favvojeans (den här modellen).

Älsklingsväskan från ATP Atelier åkte fram med, så bra storlek för allt krafs jag vill ha med mig.

Nä nu måste vi bege oss, hoppas jag inte har alltför stora högar med arbete som ligger och väntar på mig såhär första dagen, mjukstart tack 🙂

Har ni börjat jobba än?

Önskar er en fin måndag!

40

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.