MYSIGT ÄNDÅ..

onsdag, augusti 5, 2020 0 22

Innehåller annonslänkar

Nog märks det att vi går mot mörkare tider, mysigt tycker jag, även om jag inte längtar tills det blir mörkt redan vid 16..

Tycker det är trevligt att få tända lite lampor hemma om kvällarna nu, och en massa ljus, vilket iofs är trevligt året om.

Jag älskar belysning och har samlat på mig några godingar genom året och favoriten är nog faktiskt fortfarande Taccia från Flos.

I hallen skulle jag vilja byta ut den vita bordslampan vi har på skänken där, tänker att jag kanske ska sälja den och byta till en som sticker ut lite mer. Sugen på guld/mässing eller silver där och skulle kunna tänka mig denna från Ellos, denna från Åhlens eller denna från Mio.

Eller kanske svart, älskar ju Spoon från Watt & Veke men den kanske passar bättre på ett skrivbord tänker jag. En mix av mässing och svart som denna från House Doctor hade kanske inte heller varit dumt..

Lampa 1 // Lampa 2 // Lampa 3

Ny taklampa till köket kikar jag på också ibland, finns ju så många vackra, fast den vi har får nog duga ett tag till och den är ju faktiskt ganska cool och fin fortfarande (denna från House Doctor).

Har ni några lampdrömmar/favoriter?

Kram

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.