EN VACKER SKITDAG

tisdag, juni 2, 2020 7 46

#tbt sommaren 2017

Idag har varit en sån där ganska jobbig dag, men också fin med härlig väder och kvällsdopp efter sonens träning i Hästevik.

Har det jättejobbigt med magen, tarmen och ”kvinnomagen”. Fick gå lite tidigare från jobbet för att åka hem och ta medicin.

Sen har jag känslor av ångest och känner mig deppig och låg. Flera jobbiga besked som är jobbiga att hantera, stress och allmänt bara så så nere. Men jag biter ihop som jag brukar och kör på. Så kom det nu när jag kom hem med kidsen och jag bara bröt ihop vid diskbänken.

Gråta och komma igen, gråta och komma igen..

Otroligt tacksam för att mina barn är så underbara och hjälpte till med kvällsmat och läste läsläxa tillsammans i sängen medan jag röjde efter fullspäckad dag, fina fina älskade ungar.

Så, nu skrev jag av mig lite, skönt ibland och livet är inte alltid en dans på rosor. Så mycket annat jobbigt som pågår i världen runt om också, så mycket orättvisa och hemskheter, och det blir jag också så himla påverkad av. Så därför är bloggen en skön tillflyktsort med fokus på lätta saker som inredning, mode och annat ytligt.

Hoppas ni haft en fin dag, kram och natti ♥️

46
7 Comments
 • Marléne Bagleborn
  juni 3, 2020

  Men lilla du! Och du som var lika sprudlande vacker som du brukar när jag träffade på dig vid badet! Men, jag om någon vet hur det kan vara. Man lever på fast det är kaos inom en! Hoppas allt ordnar sig på bästa sätt! Kram

  • Catta
   juni 3, 2020

   Åh, tack fina du.
   Vet att du vet, känns fint att man inte är ensam även om man ändå känner sig så ensam i det ibland.
   Och lite det där sprudlande som är problemet med mig ibland, smackar på det där glada tjoiga (ofta hyperaktiv) fast jag egentligen inte mår alls bra. Har väldigt ont i buken pga mina sammanväxningar, påverkar både tarm, urinblåsa, livmoder och äggstockar.
   Till hösten blir det operation, Sahlgrenska ringde i måndags, upprensning i buken och de ska ta äggstockarna bl.a
   Lite nojig över att tarmen ska vara så skruttig att jag får stomi, inte helt bekväm med den tanken. Får lätt tarmvred pga fickor och ärr på tarmen och får hålla på med att dricka lösningar och annat äckligt.
   Samtidigt är det skönt att de tagit beslut, efter över ett års utredning (knepig operation då flera organ är sammanväxta).
   Jag som normalt är ganska orädd av mig har börjat känna oro, jobbigt när man inte har kontroll över situationen..

   Tack för omtanken, värmer verkligen.
   Kram

   • Marléne
    juni 3, 2020

    Tack för att du berättar ♥️ Skönt att det blir operation där de kommer fixa till det onda! De är duktiga de där läkarna-de vet vad de gör. Även om det alltid är oro kring operationer. Jag tog bort äggstockar och livmoder för 10 år sedan. Det gick jättebra, och jag har mått bra efter det fast att jag gick in i klimakteriet. Du får gärna prata med mig när du vill-hör av dig om vi ska ta en promenad eller ses i Tumle. Kom precis därifrån nu, såg Ines. Lucia badade med en kompis ikväll. Om jag badade? Eh, nä! Ta hand om dig! Kram

    • Catta
     juni 3, 2020

     Skönt att få prata lite om det ibland, även om det är jobbigt.
     Tyvärr finns det inga garantier för att jag ska ha mindre ont men jag hoppas verkligen det. Livmodern kan de inte ta då risken är för stor att skada tarm och urinblåsa (den håller liksom uppe så mycket) men eftersom äggstockarna växt ihop med livmodern långt ner och jag har väldigt ont av det så tar de tas iallafall, det ska gå.

     Pratar gärna mer om detta med dig nån dag, tack!

     Skulle egentligen ner till Tumle idag jag med men mådde för dåligt kände jag. Men det kommer fler kvällar och det är mysigt att vi kan ses där nere.
     Du får hänga med mig på en simtur 😉

     Kram

 • Malin
  juni 3, 2020

  Jag skickar en kram till dig! Din blogg är en härlig tillflykt i min vardag 😃

  Malin

  • Catta
   juni 3, 2020

   Åh va fint, tack snälla, blir jätteglad!
   Kram

 • Ulrica
  juni 5, 2020

  Skickar mina varmaste kramar <3.
  Jag hoppas att allt löser sig på det bästa sättet som bara går, med operationen och allt. Kramar om dig på distans.

  Ulrica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.