SØSTRENE GRENE

måndag, juni 17, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Härom helgen var vi på som jag nämnt på Kungälvs nya shoppingcenter Kongahälla Center och där fanns danska butiken Systrarna Grene, till min och Inez stora lycka, älskar den butiken!

Finns SÅ mycket och SÅ fina saker, allt i härliga pastelliga färger och till hemmets alla vrår ungefär. Mysiga block och pennor, cupcakes-attiraljer och massor av annat pyssel, och inredning.

Jag köpte mest ljus, presentpapper och fina kort mm, Inez köpte en ”frukost”-bägare som hon kan ha yoghurt och puffar i, så käckt när man kan ha det i locket så. Block, pennor och muffinsformar blev det också, och strumpor i guld & silver. En massa smått och gott helt enkelt!

Så mysigt i Inez lilla skrivbordsvrå, ska bara upp med nåt fint på väggen också. Sen är det färdigpiffat här uppe. För ett tag.. haha.

Ja är det inte prylar till deras rum så är det garderoberna som behöver fyllas på, barnen växer så det knakar! Valentin är bara 9 men drar redan 152 i strl, och Inez har dragit iväg på längden så varenda byxa flaggar på halv stång typ. Hon behöver 128 i längd men bara 116 i bredd typ, lite tricky.

Hittade ett par jeans på I Dig Denims utförsäljning som hon hoppade av lycka över, ett par flared vet ni. Det är grejen det. Lucy heter modellen och finns bl.a hos Ellos här, så coola.

För er som har lite mindre barn (upp till 116) vill jag tipsa om ett för mig nytt märke som heter Pocci Pocci, fick syn på denna söta jackan men finns ju då inte i Inez storlek tyvärr.. De har även lite coola statement-tishor och så.

Vilka märken är era favoriter när det kommer till barnkläder?

Här blir det mest från budget-kedjorna som hm, Lindex, Zara, Kappahl osv. Kul att även Gina satsar på barnmode nu också, Gina Tricot Mini.

Nu ska jag ut i solen lite.

Kram!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.