EN GNUTTA TUNGT IDAG

söndag, juni 16, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Bild från en gårdagens insta-story på väg ut till Hönö för sommarfest hos vänner, vi tog cyklarna för att kunna sticka hem på natten och sova och vakna hemma, alltid skönt liksom. Men kom vi hem? Nope haha, Josef slocknade uppe i vännernas sköna dubbelsäng, lite för många goda drinkar tror jag visst haha.

Så han väckte mig 7.15 imorse och då trampade vi hemåt, oh my så segt det var att trampa, en riktig pers. Knappt nån sömn och skallebank på det..

Men vi hade en riktigt rolig kväll! Jennie som är min barndomsbästis är nog världens bästa värdinna och en mästare på att göra sjukt goda drinkar. Hennes passionsfrukts-mojito går inte av för hackor, och daiquiris, aperol spritz, aperol-mango-slush mm mm, livsfarligt när det är så smarrigt och det slank ner en hel del.

Men vi åt och lekte lekar, spelade boule osv så vi var aktiva och ett glatt gäng på 15 pers, underbar kväll trots solens frånvaro på denna altanfest. Dock var det varmt så vi kunde sitta ute och ha det mysigt ändå.

Slow söndag här idag, svärmor åkte för ett par timmar sedan, jag körde nyss iväg Inez på poolparty och Valentin leker med grannen.

Min klänning på bilden är gammal från By Malina, Emily dress heter den och finns i en ny tappning nu som heter Flower Emily dress. Skorna är också gamla, ett par spetsiga ballerina i mocka, kommer från H&M och finns i två andra färger här.

Vad har ni hittat på i helgen?!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.