DAGENS OUTFIT

tisdag, juni 4, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Vilket sommarväder vi haft idag, äntligen säger jag, härligt härligt. Bjuder på en liten outfit, fast jag hade faktiskt på mig klänning på jobbet idag, men jag fick hem den här kavajen från H&M häromdagen plus baddräkten jag har under och tänkte tipsa om dem.

Kavaj har blivit en riktig favorit det senaste, så perfekt till jobbet, och det är ju snyggt annars med. Denna vita kommer från H&M men verkar redan vara slut, men denna ser ut att vara i princip identisk, och under har jag en baddräkt som finns här.

Baddräkten är djupt v-ringad och är inget jag hade valt att ha på jobbet, men på semestern eller en utekväll är den lite cool.

Bodys har ju kommit tillbaka stort nu men man kan ju lika gärna ha baddräkt, den här har fint kryss i ryggen. Body/baddräkt är ju toppen om man inte vill att ett tight linne ska krypa upp och sätta sig i midjan, som det så hopplöst alltid gör på mig, toabesöken blir dock något krångligare.

Body som har knäppning är väl iofs smidigare än baddräkt som man får kränga av sig uppifrån och ner..

Gina har två riktigt fina bodys som jag gillar, denna svarta och denna i ormskinnslook.

Jeansen är ett par gamla favoriter, Levis 721, finns i en mörkare blå hos Ellos här.

Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag!

Kram

Ps. Vet att det var problem att komma in på min sida igår men det ska vara löst nu, hör gärna av er annars och berätta var ni eventuellt får upp för meddelande eller så.

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.