VITT VITT VITT

söndag, maj 5, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar till Gina, Ellos, Filippa K, Heelow & By Malina

Vår och annalkande studenter mm!

Aldrig annars säljs det så mycket vita plagg i butikerna som nu och hade jag tagit studenten idag hade jag gjort det i denna Carmine dress, festlig och lite annorlunda. Gillar jättemycket och här har jag den på Gran Canaria på semestern i februari.

Oavsett om man ska ta studenten, gifta sig eller annat så är ju vitt alltid fräscht och himla fint till vår och sommar. Plockat ut några favoriter.

Vit topp // Vit volangkjol // Flätade skor // Vit klänning // Vit kjol // Vit topp // Brudkläning // Vit blus

Den långa volangiga kjolen är riktigt lovely och den finns även i den här färgen, hos Gina.

Brudklänningen är en budgetvariant från Ellos egna kollektion, tyllkjolen kan man ta av så man får en kort cocktailklänning, perfa!

Skorna från Heelow är to die for, alla deras skor är som karameller.

Jag är på jakt efter ett par nya vita jeans, mina favvo från Ralph Lauren har spruckit i grenen.. snyft, kan tänka mig de här från Gina, men tror jag ska åka och prova i butik först, viktigt med passformen.

Kolla vilken härlig djungel jag fann på hotellet, längtar tillbaks. Inlägg om Lopesan Baobab som det heter finns bl.a här för den som missat och är nyfiken.

Nu ska jag ut i solen på altanen en stund, har mått jättedåligt med värk i magen idag, så stannar nära hemmet. När jag ff hade lite energi imorse fick jag målat om Inez skrivbord iallafall, ska visa, blev jättefint!

Trött i kroppen efter gårdagens klättring på Klätterdomen Gbg också, pjuh så kämpigt det var på vissa väggar, högsta var på 14,5 meter och jag fick nästan svindel.. Aldrig reagerat på höjder innan men att släppa taget och åka ner hela vägen till marken i selen var minst sagt lite småläskigt de första typ tre gångerna, gaaah! Inez den lilla våghalsen var dock iskall hela tiden, klättrade som hon aldrig gjort annat på direkten, lilla coolingen. Valentin löste det också glant och vi alla i familjen tyckte det var väldigt roligt. Kul med aktiviteter!

Kram och ha en fortsatt fin söndag!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.