RUNDA SOLISAR

lördag, maj 11, 2019 0 4

Innehåller annonslänkar till Gina & Mister Spex

Budget 1 // Budget 2 // Budget 3 // Lyx 1 // Lyx 2 // Lyx 3

Summertime är snart här och jag är sugen på ett par nya solglasögon! Ja jag använder iofs solisar året runt vid sol, då jag har väldigt ljuskänsliga ögon.. Grym sugen på ett par runda och har plockat ihop några favoriter i collaget.

Instabild lånad av vackra Valerie

Visst är det coolt med runda solisar ändå!

Titta bara på Valerie hur coola de är på henne, en av mina stilförebilder.

Måste in till stan och prova runt lite, inte säker på att jag passar i det, har så smalt ansikte så tänker att de kanske är för stora för mig, vill inte att de sticker ut för mycket åt sidorna, med ögonen inåt mitten..

Valerie klär ju i allt den skönheten och hon har även dessa fina från Chloe har jag sett, grymt fina.

Vilka gillar ni bäst?!

Nu ska jag smacka upp nya parasollet ute på altanen i solen, visar sen.

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.