TORSDAG

torsdag, april 11, 2019 2 8

Innehåller annonslänkar

Ja man kan verkligen inte klaga på mängden sol vi haft de senaste veckorna, kolla så det strååålar in på köksbordet! Dock har vi fått baklag på termometern och vi har haft några riktigt kalla dagar och framförallt nätter, med minus och frost, i 4 dagar nu. Men fr.o.m imorgon ska det vända uppåt igen, hääärligt!

Idag gick jag tidigare från jobbet för läkarbesök inne i stan, eller specialist-gyn för att vara mer exakt. Det är ju fasen aldrig trevlig att sitta där och skreva alltså haha, men tyvärr nödvändigt. Jag lever med något som heter Endometrios och har en massa sammanväxningar i buken som påverkar mitt välmående ganska mycket. Smärta smärta smärta, bläää. Nu planerar vi för min nästa operation, nästa steg är Sahlgrenska och snack om vilken typ av operation vi ska göra. Försöker ta allt med min hälsa med en klackspark men jag skulle ljuga om jag sa att det inte sätter sina spår, både fysiskt och psykiskt såklart.

Sen är jag väl ändå en glad skit som brukar skoja ganska mycket om mina diagnoser och sådär, för skratta är banne mig livet!

Lägger inte så mycket fokus på krämpor här på bloggen men varje gång jag gör det för jag en del mail av följare med samma problem osv, och jag är glad om jag kan peppa, stötta och få en människa i samma sits att känna sig mindre ensam i sin sjukdom. Tror på öppenhet, att prata om saker, men samtidigt inte älta för mycket.

Nog om det nu, på vägen hem fick jag med mig ett par buntar blommor från Bunches på H&M och DET blir man ju lycklig av! Och fattigare haha.

Dagens instapics från vårt lilla kök, slog mig att jag visar det rätt sällan så bjuder på en liten bänkvy.

Skulle vilja riva ut och göra om hela köket, eller måla om och byta bänkskivor, men så onödigt egentligen. Får tänka hållbarhet och vänta tills jag inte tycker att vitt är tråkigt längre, igen.. hehe.

Gillar ff våra beslag väldigt mycket dock. När vi flyttade hit för snart 7 år sedan så målade jag om hela köket för hand från gulvitt till kritvitt och bytte alla beslag, billigt alternativ för en uppfräschning och jag var jättenöjd efteråt.

Finns ett väääldigt gammalt inlägg om det här för den som är nyfiken. Kan tala om att det är nåt som i princip alla klarar av iallafall, busenkelt!

För den som är nyfiken på våran espressomaskin så är den från Sjöstrand och finns bl.a hos Kökets Favoriter här, där även termosen från Georg Jensen finns här. Brödrosten från Smeg finns bla. hos Cervera här.

Nu ska jag kika vidare på Wahlgrens värld här innan bädden kallar.

Kram och fin kväll ❤️

8
2 Comments
 • Sofia B
  april 13, 2019

  Det låter asjobbigt! stort cred och kram till dig som trots sjukdomen orkar köra på!! Såklart delar du inte allt här på bloggen, men du orkar hålla på med bloggen och du är uppenbarligen aktiv med barn och hund! Bra jobbat och kämpat! Hoppas också att läkarna kan hjälpa dig.
  kramar!

  • Catta
   april 16, 2019

   Tack snälla för pepp och fina ord!
   Stor kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.