DJURISKT

fredag, januari 11, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Djurmönstrat sägs bli trendigare än någonsin denna vår och sommar och ingen är väl gladare för det än jag, wiii!

Finns såklart många leo-lovers därute och hurra för oss då, och förutom leo så håller förra årets ormmönster-trend i sig och flera butiker har redan sprutat ut en massa godbitar. H&M inte minst, som mina snögga örhängen kommer ifrån (här)härligt budget-rassel rassel. Även blusen är därifrån, online-deal för 99:-, här.

Tagit med självutlösaren och då är det svårt att få fina närbilder tycker jag sen är man ju inte alltid hundra bekväm framför kameran. Särskilt inte såhär i glåmiga vintertider. Här ser man min ”söta” lilla fläskläpp litegrann också haha som jag haft sen jag var ca 9 tror jag. Blev inslängd i ett piano av en något o-stabil ung herre, i kyrkan och allt, oh my. Old story.. Läppen klyvdes mitt i tu hur som helst och kvar har jag en liten broskboll därinne i högra överläppen.

Som ni ser har jag gått lite bananas på det djuriska, linnet älskar jag, har flera i den modellen. Lätt fodrat över brösten så jag som inte har världens hylla kan gå utan bh, love it (hatar bh..), ursnyggt är det. Perfekt till ett par shorts i sommar eller nu med en kavaj över. Toti från hm, linne finns här och baddräkten här. Stort plus för att baddräkten är lite vadderad i bysten, snyggare form då tycker jag.

Klänning.. oj så fin modell, måste visa den på nån dag, annars får ni kika på den hos hm här. Riktigt kap, den får följa med på semestern i februari, tillsammans med resten ovan 😉

Klänning // Skor // Badbyxor // Skärp // Hårband // Skor

En av mina favvodesigners är som ni kanske vet By Malina och jag är toksugen på klänningen och hårbandet till semestern, men även om de bägge finns på rea så tillhör de en högre prisklass, så får suga på den lite till.. Flattered är ju också favvis, bootsen hittar man bland nyheterna medan flatsen finns på rea, har de i helsvart och får kanske vara nöjd med dem.

Hade jag haft en liten knodd så hade jag kutat till Lindex och haffat världens sötaste badbyxor, herregud så gulliga. Får väl kanske bli skärpet istället då, fräsigt tycker jag.

Nej nu laddar vi upp framför Talang här strax. Druckit lite bubbel med en vän precis så känner mig väldigt redo att dala ner i soffan mellan mina goingar.

Kram och trevlig helg!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.