RANDOM PICS

söndag, maj 6, 2018 4 6

 

 

 

 

Tjohoooo vilken helg!

 

Precis kommit in från altanen här, efter att ha sippat på en aperol spritz i kvällssolen efter grillmiddag nr 2 denna fantastiska sommarhelg som vi haft. Den satt fint i livet kan jag lova.

Har inte haft lust att fota speciellt mycket utan har bara velat njuta och vara i nuet, umgås med min älskade familj och ha det lovely helt enkelt.

Men några random pics brände jag av, som kanske inte alls är speciellt roliga, men ändå..

 

 

 

 

Här i våra sköna loungemöbler (från Ikea) har vi hängt större delen av helgen, så skönt och läigt här. Vi har tre stycken megastora tujor i bakgrunden där som är världens skönaste men också världens fulaste lä -och insynsskydd. Barrväxter är bara vackert kring jul tycker jag..

 

 

 

I rabatterna har tulpanerna börjat blomma, hurray!

 

 

I Weber-klotet grillade vi ryggbiff & karré igår, idag blev det burgare och körv, mätt för hela kommande veckan tror jag.. Vi har tänkt i flera år att vi ska köpa en gasolgrill, men det blir aldrig av haha, men det känns som det är dags. Mest för smidighetens skull.

Som ni kan skymta så har studsmattan åkt upp också, till barnens stora lycka och till våran delvis förtret då det ofta uppstår en del konflikter kring hoppandet. Men kidsen har haft väldigt kul här med kompisarna idag.

 

 

Tung mat som kött i olika former kräver sin lätta fräscha sallad, här är en enkel favorit!

 

 

Ett sommarbarn som hänger knäveck är ju en mysig syn ändå, även om man biter sig lite i knogen av oro när hon håller på och slänger sig åt alla håll, vår lilla akrobat Inez.

Bakom ser ni vår syrenhäck som håller på att bli allt större, jippi! Staketet är jag inte lika glad över, vill byta till ett vitt ”Madicken-staket”

 

 

 

Laddade strandväskan (väska från Ibiza, badkläder från H&M) för jag blev himla sugen på ett första dopp i havet, Inez har dessutom tjatat om att hon vill ner till Tumle, men vi skippade det för vi hade det så himla skönt här hemma.

 

Men i veckan blir det garanterat premiärdopp om vädret håller vad det lovar. Inga badkrukor här inte!

 

Hoppas ni har haft en riktigt go helg ni med!

Kram

6
4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.