CHERRY UP!

söndag, maj 20, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar från Cubus

 

 

 

Min lilla sommartjej i sötaste toppen från Cubus!

Blev positivt överraskad av Cubus barnsortiment måste jag säga och förutom toppen har jag köpt denna bikinin till Inez, urgullig! Och kolla in den här superfina klänningen i samma stil som Inez topp, dröm. Hade kunnat köpa med mig hur mycket som helst till men får hålla lite i plånkan.. även om Cubus har väldigt bra priser på allt.

Hittade tischor till sonen också, ska vara ”extra long” tydligen (kan vara Marcus & Martinus som påverkat hehe) och det blev den här och den här, så coola! Superskön kvalitet dessutom och stort plus för organisk bomull!

De har även snygga fotbollsställ, nu inför VM och allt, som detta Sverige-ställ.

 

Hela Cubus barnsortiment hittar ni här, baby här. Önskar så att jag hade en liten babylutt nu, då hade det blivit detta till tjej eller den här till kille, och denna mössan!

 

 

 

 

Kolla vad jag lyckats med då ↑ haha, trodde jag hade köpt rätt så varierade plagg och så visar det sig att jag i princip bara klickat hem blåvit-randigt och helblått haha, tokiga jag. Men det är ju så fint så det gör inget 😉

 

 

Ännu en strålande solig dag har vi vaknat upp till, ska bara köra ett snabbt städryck, sen är det uteliv som gäller!

Igår hade vi en fantastisk dag men först bad, krabbfiske och fika i Hällsvik, sen middag med vänner i vår trädgård, mys med extra allt.

 

Kram och ha en fiiiiin dag!!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.