A PAIR OF APAIR

torsdag, januari 5, 2017 2 6

 

 

 

 

I höstas blev jag verkligen såååå sugen på rött, mustiga röda färger som vinrött och bordeaux, och jag spanade in både väskor och skor som jag satte på önskelistan. Bl.a de här coola pjucken från Apair i färgen Berry, galet fina!

Men så tyckte jag de var lite dyra just då.. men nu (med lite rea dessutom), slog jag till. Fortfarande sugen på färgen men skulle jag tröttna nu till våren så är jag helt säker på att jag kommer svassa omkring i dem nästa höst.

Finns här.

 

 

 

 

 

Passade på att klicka hem en fladdrig blus & en härlig kaftan med (alltså vad är det med mig och leoprints??)

Söt volang och fin till både vardags och fest. Den med ett par trashiga jeansshorts till sommaren känns som en hit, och flipflops på det. (Man längtar lite eller hur?)

Vi har iofs en resa framför oss om bara en dryg månad, wiiii! En vecka i värmen kommer sitta fint.

 

 

Nä nu måste vi ut i solen hörni!

Vaknade till en strålande dag här på västkusten och nu när vi avklarat storhandling och sånt tråkigt är det dags att spana in pulkabacken. Fast jag är tveksam om det ligger tillräckligt för att kunna åka hehe..

 

 

 

 

I eftermiddag tror jag bestämt att granen åker ut, dags nu. Även om jag kommer sakna den.. så mysigt ändå.

 

 

Kram finisar & ha en lovely dag!

 

 

Adlinks

6
2 Comments
 • Therese
  januari 5, 2017

  Var ska ni åka??
  Fina skor å gôdig brud ❤

  Kram

  • Catta
   januari 6, 2017

   Till en liten canarieholme som heter La Palma 🙂
   Puss!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.