IKEA-HACKET IVAR

lördag, augusti 13, 2016 1 19

 

 

 

Godmorgon!

Jag får fortfarande väldigt mycket frågor om mitt blå skåp i vardagsrummet, skåpet Ivar från IKEA, som jag målat blått & satt ben på. Jättekul verkligen att så många verkar vara förtjusta i det (mitt mest lästa inlägg nånsin!), jag gillar det själv väldigt mycket ff. Dock verkar det som att en del (av er som mailat) missat just det inlägget där jag beskriver hur jag gått till väga, kanske har ni sett en bild på mitt instagram, eller en glimt av skåpet i ett annat inlägg, utan att se inlägget med beskrivningen detta DIY-projekt..

Hur som, inlägget hittar ni här.

 

 

 

 

Den blå färgen är något djupare/mörkare än på bilderna, svårt med ljuset ibland.

 

 

Ha nu en fin lördag, så kanske vi ses lite senare, har några fina rabattkoder till er nämligen. Får se om jag får tid, annars ses vi imorgon igen finingar.

Kram

19
1 Comment
 • Rose-Marie Jean
  januari 17, 2020

  Hi Catarina,
  I love your Diy Ikéa blue furnitur. Did d
  Someone help you?
  Please let’me know
  All thé best
  Rose-Marie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.