GRÅTT I POJKRUMMET

söndag, december 27, 2015 3 10

 

 

 

Tänk vad lite färg kan göra.

Mycket mysigare med grå väggar hos Valentin, känns mer ombonat. Tanken var att han skulle få färg på väggarna redan när vi flyttade in, men så kunde vi inte bestämma oss för vilken färg just då, så vi kände på det.. i 3,5 år 🙂

 

 

 

 

Vår lilla lilla övervåning, inget för storväxta inte, men himla mysig.

Men trots att detta rum ser pyttelitet ut, med sina snedtak och allt, så är det faktiskt det största sovrummet i huset, med sina 15,5 m2. Om man ser till golvytan då.

 

 

 

 

Den svarta griffeltavelväggen fick ryka, kändes så himla mörkt med den, och barnen verkade ha tröttnat på den. Även det svarta skrivbordet har fått maka på sig, och in har Inez lilla chabby bord fått flytta hit istället (hon ska få mitt gråa i sitt nya rum).

 

Före-bild:

 

 

 

Ut med det mörka, ni med det ljusa!

 

 

 

Golvlisterna kommer fram så fint mot de grå väggarna.

Vet inte om bilderna ger färgen 100 rättvisa, så svårt med mörkret ni vet. Men för den som undrar över färgen så är det Ellos egna färg, i kulören grå (inte ljus, inte mörk utan bara grå) och ni hittar den här.

Den reas ut nu (alla Ellos-färger) och en burk på 2,5 liter som jag behövde fick jag för ynka 175:-, så bra! Jättebra färg dessutom, luktar inte mycket när man målar, superfin sidenmatt yta som dessutom är lätt att torka av kladd på.

Rekommenderas.

 

 

 

Hej på er!

 

 

Här vaknade vi till snö idag, vilken lycka!

Jag och Inez har precis varit ute med grannarna och åkt pulka (Valentin ville hellre bygga lego med pappa), så himla gott att vi ändå fick några åk. Nu töar det tyvärr bort.. Så typiskt Göteborg känner jag bara. Att det inte kan få hålla sig under nollan ett tag så det vita kan få stanna kvar ett tag, och lysa upp i mörkret.

 

Nåja, nu ska jag sätta igång och fixa med Inez nya rum, det blir kul!

Vi promenerade till torget igår och hämtade ut en tapet som ska sitta på en av väggarna, en med ljuvligt vintage-tryck. Kommer bli så bra tror jag.

 

 

Hoppas ni har en mysig söndag!

Kram

10
3 Comments
 • Tina
  december 27, 2015

  Så fint!
  Jag har en fråga kring er kaffemaskin. Den är ju så snygg:) Är ni nöjda med den? Är den tyst eller låter mkt? Hur stora koppar kan den brygga? Har du tid o lust skulle en liten recension göra mig glad:)

  Kram

  • Ljuva Magnolia
   december 28, 2015

   Tack!

   Vi är jättenöjda med maskinen, även om jag inte använder den så mycket, är mer för vanligt bryggkaffe. Men den fungerar jättebra och kaffet blir gott, ett stort plus för att alla kapslar passar 🙂
   Den brygger inte så stora koppar precis, espresso och dubbelespresso i storlek ungefär, Jag skummar mjölk till och gör capuccino när jag dricker det kaffet.

   Hoppas du är nöjd med svaret!

   Kram

   • Tina
    december 28, 2015

    Tack för ditt svar – jätteglad att du tog dig tid att svara! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.