INGET GÅR UPP MOT EGNA GUBBAR

måndag, juli 13, 2015 0 6

 

 

Vårt alldeles egna röda guld.

 

Vi har inte särskilt många jordgubbsplantor men jösses vad de får gubbar i år! Vet inte om det har att göra med att jag planterade om dem tidigt i vår, tog dessutom vara på alla rotskott (eller sticklingar kanske det kallas) och planterade de nya små plantorna emellan de gamla. Lite ny jord fick de med, och det verkar ha gjort susen för en rik skörd 🙂

Har kunnat plocka en dryg liter flera dagar i rad nu, så himla härligt.

 

 

 

 

Om man ändå hade haft en riktigt gigantisk trädgård, då hade jag odlat massor med gott. Nu nöjer vi oss med det lilla, som jordgubbar, rabarber, salladslök och morötter (som tyvärr inte tagit sig så bra). Äppelträd har vi ju med och jäklar vad äpplen det blir i år, det fullkomligt svämmar över!! Kan nog förse hela grannskapet med äpplen i höst..

 

 

Hej måndag och ny (semester)-vecka!

 

 

Sitter i soffan, matkoma efter middagen.. Lövbiff med slantad potatis & rödbetor i ugnen, kall bea, smörfrästa sockerärtor och en stor sallad. Enkelt, men sååå jäkla gott. P r o p p m ä t t.

 

Förresten, skulle ni uppskatta fler recept här på bloggen? Är så dålig på att göra inlägg om mat och bak..

Kanske för att det är min sambo som står för den mesta matlagningen hehe 😉

För även om jag gillar att laga mat så gillar Josef det mer, och är grym på det.

 

Idag har vi gjort ännu en liten utflykt, denna gången till en stor lekplats/skatepark i Eriksberg, nära Älvsborgsbron. Himla kul för barnen, som får springa och klättra av sig lite. Lunch åt vi på Burger King.

 

Vad har ni för er då?

 

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.