LYX ELLER BUDGET

onsdag, juni 3, 2015 4 3

Lyx eller budget Hattar i filtLyx eller budget väskor

 

Budget till vänster:

Poncho Ellos 299:-, här

Hatt Ellos 299:-, här

Väska i mocka Mango 399:-, här

 

Lyx till höger:

Poncho By Malene Birger 3995:-, här

Hatt By Malene Birger 999:-, här

Väska By Malene Birger 2199:-, här

 

Nu kanske detta inlägget känns lite väl vårigt (eller höstigt?), och inte så somrigt, men en del av sakerna är faktiskt nyheter. Sen ville jag framför allt tipsa om lite fina budgetalternativ för de som inte känner för att hosta upp runt 4ooo:- för en bit tyg över axlarna.

Jag tycker faktiskt att ponchon från Ellos är minst lika fin som den dyrare, enligt bilden iaf. Sen kan det säkert vara så att kvaliteten inte är densamma, olika tjocka osv, men för ett plagg som kanske inte används varje dag tycker jag man kan satsa på det billigare alternativet, vad tycker ni?

Vilken tur att man kan få välja ibland!

 

Sen vill jag även tipsa om att Boozt kör en superkampanj med 20-50% på skor!

Klicka på bilden under så kommer ni till kampanjen.

 

1432816329-w23_w_1a_sv

 

 

Ha en fin dag!

Kram

3
4 Comments
 • helenas enkla vardag
  juni 3, 2015

  Hallå! Jag väljer budget, eftersom jag alltid vill ha en massa nytt och jag gissar att just ponchon och hatten är ngt för i år. Nästa år är det något annat och då kan jag ha råd att köpa det också.
  Kram helena

  • Catta
   juni 3, 2015

   Jag är lite likadan, även om jag försöker lära mig att köpa färre saker, och med kvalitet som håller, snarare än slit och släng-köp. Men visst är det kul med nytt lite oftare 😉
   Kram!

 • Hem & Trevligheter
  juni 3, 2015

  Jag väljer budget. Tycker att den ponchon var mycket finare.

  Kram, kram fin du!
  /Linda

  • Catta
   juni 3, 2015

   Eller hur! Tycker oxå den är finast 🙂

   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.