NI GLÖMMER VÄL INTE..

fredag, maj 22, 2015 1 3

 

 

..att vara med och tävla om detta tjusiga armband & vackra underlägget i keramik från Lite Kalabalik? Avslutas på söndag så än hinner ni, och ni hittar till den här eller under fliken ”tävlingar” i menyn.

 

 

 

 

Hillooo!!

 

 

Äntligen är sköna fredagen här, och jag är så trött så trött, så jag kommer snart slänga mig raklång i soffan och snusa på mina små framför tv:n. Efter att de lagt sig blir det nog ett par avsnitt av serien Outlander som vi börjat följa, min darling och jag, så bra!

Fick tips om den av min bästis, någon som sett?

Utspelas i Skottland och miljön är fantastisk!

 

Tipselitips på den alltså.

 

 

Mysig kväll och trevlig helg!

Kram

3
1 Comment
  • Susanne
    maj 22, 2015

    Vill önskar dig och de dina en fin helg

    KRAM Susanne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.