MICHAEL KORS WATERMELON & PARTYDAGS!

lördag, maj 23, 2015 3 9

 

 

God morgon fina ni!

Vaknade utsövd och utan huvudvärk idag, härligt!

Håller på att ladda för en dag i solen på bryggan på Eriksberg, där jag ska hänga med en gäng goa tjejer och kolla på Göteborgsvarvet. Knallblå himmel just nu, hoppas bara det håller i sig!

Vi väljer Hisingsidan, för det ligger närmast Julias lägenhet, där det blir Mello-party senare ikväll. Så inget Slottis-häng. En del av öbo-tjejerna kommer ju dessutom med båt så då blir detta smidigast även för dem.

 Gud vad jag längtar, var ett tag sedan jag umgicks med dessa goingar.

Blir bekväma sneakers (denna löpardag till ära), jeans & Lindex-jackan. Den är mjuk och skön och faktiskt varm, vindtät.

 

 

 

 

Och så nya väskan, kunde inte hålla mig från att klicka hem den, den perfekta lilla partyväskan. Färgen är så somrig och fin, Watermelon som den heter.

Köpt hos Raglady, men verkar vara slutsåld. Dock finns just färgen på flera andra av Michaels väskmodeller, här. Sen hittade jag den hos Nelly.com, i färgerna svart & brunt, här. För den som är sugen.

 

Bubblet måste jag tipsa om med, för den som gillar ett lättdrucket rosébubbel.  Platino´s Pink Moscato för 40:-, supergott tycker jag! Blev bjuden av en vän för ett tag sedan och gillade det jättemycket. Ganska låg alkoholhalt, vilket jag uppskattar eftersom jag inte tål några större mängder alkohol (vem gör det?). Ett annat rosévin (ej bubbel) jag älskar är M de Minuty, inte så sött och kostar lite mer. Har ni några favoriter?

 

 

Nu får jag lägga på ett kol här och hoppa in i duschen!

 

 

Ha det gott & njut av helgen!

 

Kram

9
3 Comments
 • Johanna
  maj 23, 2015

  Vilken härlig dag ni har! Själv tog jag barnen med mig och kikade på varvet från Avenyn. Vi brukar alltid vara vid Erikbergsbryggan med mor & far men de är bortresta över helgen så jag ändrade mig i sista stund.

  Supersnygg outfit gumman! Färgen på väskan är supercool, gillar den skarpt. Skorna har jag kikat på faktiskt, och nu blev jag sugen igen

  Tack för tips på rosé, är så kass på sånt! Ska testa båda du rekommenderade!

  Kram på dig

 • Renoveringshuset
  maj 24, 2015

  Godmorgon! 🙂 Kikade på din insta igår kväll, och vilken snygg topp din vän hade i lila nyanser och fransar… vet du möjligtvis var den kommer ifrån? 🙂 Hoppas ni hade kul igår kväll, själv missade jag hela ESC – kvällstrött som man är! 😉

  Vad fin du blev i håret, jag ska göra samma sak på Fredag.. Har håret till svanken och ska klippa minst 1 dm, det är sååå slitet! Så här slitet blev aldrig håret efter sonens förlossning.. Märkte du någon skillnad på hårkvalitén efter sonens/dotterns födelse? Det ska iaf bli skönt att klippa av en bit.. och kanske, kanske vågar jag klippa luggen kort också… 😉

  Kraam Therese

 • Hem & Trevligheter
  maj 25, 2015

  Snygg väska! Tyvärr var den svarta slutsåld hos Nelly.com Det känns som varenda jäkla sak jag verkligen vill ha nu är slutsåld. Jag vill ha en lång trenchcoat och de har haft så snygga såna på Gina Tricot men de är slut, jag ville ha en bikinibh på HM men den är helt slut överallt. Jag blir galen!!!!!

  Mitt absoluta favvorose är Mulderbosch, så gott.

  Kram, kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.